Τo SPACE NEWS για την σκοτεινή σφαίρα που εμφανίστηκε στον Ήλιο...

Μεγάλη διάσταση πήρε η είδηση της εμφάνισης μιας μυστηριώδους σφαίρας στην κορώνα του Ηλίου. Ομολογώ πως εκ πρώτης όψεως είναι κάτι που σίγουρα δεν σε αφήνει αδιάφορο, είτε ασχολείσαι με το αντικείμενο είτε όχι.. ειδικά όταν έχεις υπόψη σου την ποικιλομορφία που κρύβεται στο άγνωστο, για την ανθρωπότητα, διάστημα.  Η αλήθεια είναι ότι..

δεν γνωρίζουμε τίποτα  και οτιδήποτε καινούριο βλέπουμε πολλές φορές προσπαθούμε να το ταυτίσουμε με τις θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί, κάνοντας λόγο  για τα γνωστά.. 
Πρόκειται για αυθεντικές φωτογραφίες απ'το solar dynamic observatory χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση με photoshop. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.


Το μέγεθος της "σφαίρας" φτάνει το μέγεθος του πλανήτη ΔΙΑ δηλαδή 318 φορές μεγαλύτερη απ'τον πλανήτη μας!  ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Είναι όμως "σφαίρα";;;
Οι φωτογραφίες που είδαμε στο βίντεο βρίσκονται στο soho και μπορείτε να  τις βρείτε οι ίδιοι στον ακόλουθο σύνδεσμο: 
http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/soho_movie_theater 
Θα επιλέξετε ΕΙΤ 171-195-284-304 και για ημερομηνία 20120311 εως 20120311.


Τώρα σχετικά με την "σκοτεινή σφαίρα"..
Έχω να πω πως δεν πρόκειται για σφαίρα αλλά για υπερμεγέθη πίδακα φλόγας που σχηματίζει κοιλότητα δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για πλανήτη ή οτιδήποτε άλλο...Αν ανατρέξετε και σε παλαιότερες ημερομηνίες στο sohodata θα δείτε παρόμοιες "σφαίρες" να εμφανίζονται στην κορώνα του Ηλίου..και ΝΑΙ ο πίδακας είναι ασύλληπτων διαστάσεων..
Μπορείτε να δείτε και σχετικό βίντεο από το suntoday.org


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...