Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του... Wikileaks!

 


Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών και ενός από τα πλέον σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor, καθώς αποδεικνύεται ότι την στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 ότι «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο

ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο» τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007!

Με δεδομένη όμως την ανάγκη να προσφύγει η τότε κυβέρνηση στον μηχανισμό στήριξης, προτίμησε αντί να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις, στην περιοχή, έστω και χωρίς να καθορίσει την ΑΟΖ, προτίμησε να οδηγήσει την χώρα στο Μνημόνιο!
Λίγους μήνες μετά και ενώ οι πληροφορίες είχαν αρχίσει και διέρρεαν ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στη Βουλή είπε τα ίδια: «Δεν υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα».

Ο κατάσκοπος της τσέπης μας: Μέσω των smart phones η NSA υποκλέπτει τα πάντα...Εξαιρετικά ανησυχητικά νέα σε ότι αφορά την δράση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, βασικά της NSA και δευτερευόντως της CIA με αντικείμενο τα λεγόμενα smart phones.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε ο γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Τσάρλς Σάμερ, και η εφημερίδα N.Y.Times,  τα κινητά τηλέφωνα τύπου smartphones Apple και Android  είναι στην ουσία κινητοί σταθμοί παρακολούθησης πολιτών:

Βάσει συγκεκριμένου σειριακού αριθμού ο οποίος είναι καταχωρημένος υποχρεωτικά στις υπηρεσίες των ΗΠΑ, γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που είναι ο κάτοχος του τηλεφώνου, φυσικά μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες οποιουδήποτε, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο ως μέσο υποκλοπής ανοίγοντας τα μικρόφωνά του και να υποκλέψουν την συνομιλία, ακόμα και μέσω μιας νέας εφαρμογής να … υποκλέψουν το δακτυλικό αποτύπωμά του!

O Άρης λάμπει καθώς φτάνει στην ελάχιστη απόστασή του από τη Γη για το 2012

Με τον Άρη σε αντίθεση, η Γη βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στον Ήλιο και τον γειτονικό πλανήτη
Με τον Άρη σε αντίθεση, η Γη βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στον Ήλιο και τον γειτονικό πλανήτη
Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι οι καταλληλότεροι μήνες για την παρατήρηση του Άρη το 2012, καθώς ο πλανήτης βρίσκεται αυτό το διάστημα στην ελάχιστη απόστασή του από τη Γη για το 2012.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου ο Άρης βρέθηκε σε θέση αντίθεσης, δηλαδή στην αντίθετη πλευρά της Γης σε σχέση με τον Ήλιο. Η Γη βρέθηκε έτσι ακριβώς ανάμεσα στον Άρη και τον Ήλιο και ο γειτονικός πλανήτης απείχε εκείνη την ημέρα μόλις 62,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τη NASA, η καλύτερη μέρα για την παρατήρηση του Άρη είναι η Δευτέρα 5 Μαρτίου, δύο ημέρες μετά την αντίθεση.

Ηλιακή έκλαμψη καθ'οδόν προς τη Γη (VIDEO) Ήλιος: Η Ηλιακή δραστηριότητα είναι υψηλή. Μεγάλη ηλιακή κηλίδα (AR1429), που προέκυψε στις 2 Μαρτίου είναι η ισχυρότερη μέχρι σήμερα, είναι μία -X1 κατηγορίας έκρηξη,και συνέβη ακριβώς το πρωί 5 Μαρτίου.
Η έκρηξη πέταξε ένα φωτεινό πλάσμα στεμματικού υλικού (CME) στο διάστημα

Τα ‘μαθες; Πέθανες!


Δεν ζεις φίλε μου, απλά δεν το ξέρεις. Δεν ζεις, ακούς; Είσαι πεθαμένος εσύ κι όλο σου το σόι. Εσύ κι η οικογένεια σου, οι φίλοι σου, οι γνωστοί σου, αυτοί που αγαπάς. Μόνο αυτοί που μισείς, αυτοί που σε θυμώνουν είναι ζωντανοί. Όλοι οι άλλοι, όλοι εμείς είμαστε πεθαμένοι. Απλά δεν το ξέρεις, όχι για άλλο λόγο, απλά γιατί δεν το είπαν στις ειδήσεις, δεν το συζήτησε η Τρέμη και η παρέα της , ούτε έγινε πρωτοσέλιδο. Κι έτσι εσύ, εγώ, οι περισσότεροι από εμάς ζούμε και ουσιαστικά δεν ζούμε. Είμαστε πεθαμένοι.

Γιατί; Άκου λοιπόν…
ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ; ---
Από τις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα, κυκλοφορεί η φήμη στο διαδίκτυο ότι διάφορα εξωγήινα μητρικά διαστημόπλοια πλησιάζουν τον πλανήτη μας ενώ άλλα μικρότερα περιτριγυρίζουν την περιοχή. Ερασιτέχνες αστρονόμοι, ufo-believers, δημοσιογράφοι και επιστήμονες αποκαλύπτουν όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα εξωγήινα σκάφη, πολλές ιστοσελίδες παρουσιάζουν τη Γη σε ομηρία, αλλά οι επίσημες αρχές δεν βλέπουν κάτι παράξενο ακόμα στο διάστημα, έχοντας όμως και τις αμφιβολίες τους!
Στις 29 Ιανουαρίου του 2010, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια εντόπισε το Αντικείμενο P/2010-A2 να περιστρέφεται σε απόσταση περίπου 144 εκατομμύριων χιλιομέτρων από τη Γη, στην κύρια ζώνη αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία. Ο Ντέιβιντ Τζούιτ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια δήλωσε στο πρακτορείο Reuters: "Είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα της πρόσφατης σύγκρουσης μεταξύ δύο αστεροειδών. Τον πυρήνα ακολουθεί μια ουρά με πολύ περίεργη εμφάνιση, που ποτέ δεν είχαμε δει στο παρελθόν. Η ινώδης εμφάνιση του αστεροειδούς διαφέρει από οτιδήποτε έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα σε εικόνες συνηθισμένων κομητών από το τηλεσκόπιο Χαμπλ.’’ Ακόμα και σήμερα οι επιστήμονες της NASA, της ESA και της UCLA, δεν είναι σίγουροι για τη ταυτότητα του αντικειμένου. Μήπως όμως αποκρύπτουν την ύπαρξη εξωγήινου διαστημοπλοίου;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥ JUDY FÄLTSKOG ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ NASA. ---

Συμφώνα με τον συγγραφέα του βιβλίου ''The Hidden Records'' και ερευνητή Wayne Herschel, μία αστροφυσικός της NASA που ονομάζεται Judy Fältskog διέρρευσε, αρχές του 2010, εξωγήινα εισερχόμενα ραδιοσήματα από το φωτεινό κόκκινο άστρο Αλντεμπαράν του αστερισμού του Ταύρου.
Αν και τα σήματα που περιείχαν το εξωγήινο μήνυμα επιβεβαιώθηκαν από το τηλεσκόπιο του Αρεσίμπο στο Πουέρτο Ρίκο και από άλλα πολλά ραδιοφωνικά αστρονομικά παρατηρητήρια σε όλο τον κόσμο, που έχουν πλέον επικεντρωθεί σε αυτές τις συντεταγμένες που εκπέμπονται από χιλιάδες έτη φωτός μακριά, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το αποκρυπτογραφήσουν!

Πύλη της Ιστορίας για έναν άγνωστο φαραώ


Τμήμα από την ασβεστολιθική πύλη του Σεναχτενρέ όπου αναγράφεται ο βασιλικός τίτλος του αινιγματικού ηγεμόνα.
                              Πύλη με το όνομα ενός άγνωστου φαραώ αποκαλύφθηκε στο Καρνάκ. 
 Μια απρόσμενη αποκάλυψη, που έφερε στο φως ένα μέχρι τώρα άγνωστο πρόσωπο της ιστορίας, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ναϊκό συγκρότημα του Καρνάκ, κοντά στο Λούξορ της Αιγύπτου. Πρόκειται για μια πύλη από ασβεστόλιθο, στην επιφάνεια της οποίας ήταν χαραγμένο το όνομα ενός άγνωστου φαραώ: «Σεναχτενρέ».

«Έφυγε» ο σχεδιαστής του «πολέμου των άστρων» Ralph McQuarrie


«Έφυγε» ο σχεδιαστής του «πολέμου των άστρων» Ralph McQuarrie
Σε ηλικία 82 ετών «έφυγε» ο καλλιτέχνης Ralph McQuarrie, ο οποίος βοήθησε τον George Lucas να δώσει σάρκα και οστά στους χαρακτήρες της διάσημης τριλογίας «Ο Πόλεμος των Άστρων».
Ο McQuarrie ήταν αυτός που δημιούργησε στο χαρτί τους χαρακτήρες των Darth Vader, Chewbacca, R2-D2, C-3PO και τον πλανήτη Tatooine.
Επίσης, συνεργάστηκε με τον Steven Spielberg στις ταινίες «E.T.» και «Close Encounters of the Third Kind» όπου σχεδίασε τα διαστημόπλοια των ταινιών.
Το 1985, ο Ralph McQuarrie κέρδισε το βραβείο Όσκαρ στην κατηγορία των οπτικών εφέ για την ταινία του Spielberg «Cocoon».

Ο μετεωρίτης που διέσχισε χτες τον ουρανό της Βρετανίας (VIDEO)

Τα ίχνη του μετεωρίτη δίπλα στην προβολή των χρωμάτων του ουράνιου τόξου. Η φωτογραφία είναι του Mike Ridley
Το πλήθος των χτεσινών αναφορών σχετικά με ένα “φως” με “πορτοκαλί λάμψη” που πέρασε πάνω από τη βόρεια Αγγλία και τη Σκωτία (στις 21:40 GMT), αρχικά δημιούργησε φόβους ότι κάποιο αεροπλάνο είχε συντριβεί. Τελικά ήταν ένας μετεωρίτης που καιγόταν στον ουρανό για 30 περίπου δευτερόλεπτα. Το γεγονός καταγράφηκε από τους ψυχραιμότερους όπως βλέπουμε στo πιο πανω βίντεο...

NASA:Πιθανή σύγκρουση του αστεροειδή (DA14) με τη Γη σε 11 μήνες.
mea orbit big Deadly asteroid 2012 DA14 bounds towards Earth out of the blue
IMPACT PROBABILTY:  2.2e-04 = 1 in 4,550 chance.

Για να αποφευχθεί μια νέα αποκάλυψη - που αυτή τη φορά πρόκειται για τον Φεβρουάριο του 2013 μας λένε οι επιστήμονες ,και προτείνουν την αντιμετώπιση του αστεροειδή (2012 DA14) που απειλεί την Γη με μεγάλα πυροβόλα όπλα. Το κακό μέρος σε αυτό είναι ,ότι για να αναπτύξουμε τέτοια  συστήματα ο χρόνος μας έχει από καιρό εξαντληθεί ,και δεν προλαβαίνουμε  να οικοδομήσουμε ένα διαστημόπλοιο με αυτή τη λειτουργία.

Η NASA επιβεβαιώνει τον 60 μέτρων (197 ποδιών) αστεροειδή, που εντοπίστηκε από τους Ισπανούς stargazers τον Φεβρουάριο, και έχει μια καλή ευκαιρία να συγκρουστεί με τη Γη σε έντεκα μήνες.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...