Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Αστεροειδής μπορεί να χτυπήσει τη Γη το...2040!

Η NASA επιβεβαίωσε ότι έχει εντοπίσει ένα νέο αστεροειδή, με διάμετρο περίπου 140 μέτρα, ο οποίος έχει μικρές, αλλά όχι αμελητέες πιθανότητες να πέσει στη Γη, σε 28 περίπου χρόνια από σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο αστεροειδής.....
2011 AG5, που για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε πέρυσι, εκτιμάται ότι έχει μια πιθανότητα στις 625, δηλαδή 0,16%, να χτυπήσει τον πλανήτη μας στις 5 Φεβρουαρίου 2040, αν και η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία κάνει λόγο για «πολύ απίθανο σενάριο».

Το δυνητικά επικίνδυνο σώμα, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον της αρμόδιας ομάδας δράσης των Ηνωμένων Εθνών για τα εγγύς στη Γη αντικείμενα, η οποία άρχισε ήδη να μελετά τρόπους αντιμετώπισης του κινδύνου, αν αυτός μεγαλώσει στην πορεία, σε περίπτωση δηλαδή που οι υπολογισμοί είναι λανθασμένοι ή τροχιά του αλλάξει. Η χρήση πυρηνικών όπλων και άλλων τεχνικών εκτροπής από την πορεία του βρίσκονται υπό εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΤΟΥ ΡΟΣΓΟΥΕΛ!

Εντάξει. Υποτίθεται πως το παρακάτω βίντεο έχει τραβηχτεί το 1947 και ο εξωγήινος που φαίνεται στο βίντεο είναι ένας απο τους διασωθείς.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ UVB-76 / MDZhB

Στο Pavarovo της Ρωσίας κοντά στα Selnechnogorsk και Zelenogrand, γύρω στα 37 χιλιόμετρα μακριά από την Μόσχα, υπάρχει ένας πολύ μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός. Ο σταθμός δεν μεταδίδει τραγούδια, διαφημίσεις, ειδήσεις ή κοινωνικά προγράμματα, αλλά ένα πολύ παράξενο ηχητικό σήμα. Το σήμα είναι συνεχές σχεδόν 24 ώρες το 24ώρο, αφού η μόνη καθημερινή διακοπή που κάνει είναι από τις 7:00 μέχρι τις 7:50 GMT, πιθανόν για λόγους σέρβις.
O μυστηριώδης αυτός ήχος έχει ονομαστεί UVB-76. Είναι στα βραχέα κύματα και εκπέμπει στην συχνότητα των 4625kHz. Το σήμα είναι γνωστό σε πολλούς που ασχολούνται με το θέμα αυτό ως (The Buzzer) βομβητής συσκευής παραγωγής ήχου γιατί παράγει ένα μονότονο βουητό το οποίο είναι επαναλαμβανόμενο με 25 τόνους το λεπτό. Στις 16/1/2003 το σήμα ξαφνικά άλλαξε και άρχισε να εκπέμπει έναν διαφορετικό ήχο σε υψηλότερο τόνο μεγαλύτερης διάρκειας αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στα αρχικά του επίπεδα. Συχνά ακούγονται και διάφοροι άλλοι ήχοι, ακόμα και συνομιλίες στο απόμακρο βάθος, ενώ το χαρακτηριστικό «βούισμα» τα καλύπτει. Έτσι πιστεύεται ότι ο ήχος προέρχεται από μια συσκευή που βουίζει συνεχώς μπροστά σε ένα ανοιχτό μικρόφωνο.

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ... ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Στρατηγός Nathan Twining (αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ), στο Κογκρέσο, 23 Σεπτεμβρίου 1947: "Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις."
Ηarry Truman (Πρόεδρος των ΗΠΑ). Συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο, 4 Απριλίου 1950: "Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία γήινη δύναμη στο πλανήτη μας."
Λόρδος Hugh Dowding (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF). Εφημερίδα London Sunday Dispatch, 11 Ioυλίου 1954: "Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’ αλήθεια και δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος στην γη."
Στρατηγός Douglas MacArthur στους New York Times, 8 Σεπτεμβρίου 1955: "Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης όλες οι χώρες της γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες." Ο ίδιος στους New York Times 28 Φεβρουαρίου 1960: "Στο παρασκήνιο οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO."

ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ UFO HOT-SPOTS!

1. Όλυμπος. Το βουνό των 12 Θεών, από το 2005 άρχισε να απασχολεί έντονα τους λάτρεις των ufo, αφού η έντονη δραστηριότητα ιπτάμενων αντικειμένων στη περιοχή, μαρτυρά υπόγειες βάσεις μέσα σε ‘’κούφια’’ σημεία του βουνού. Καυτό σημείο για έρευνα, η ομιχλώδη περιοχή στα ‘’Καζάνια’’ όπου λέγεται ότι πολύ συχνά μέσα από την ομίχλη εμφανίζονται άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα και καυτά σημεία για παρατήρηση το βράδυ, τα χωριά κάτω από τα Πιέρια Όρη. Αν και κάποιοι αποδίδουν τις εμφανίσεις σε απόρρητα δισκοειδή σκάφη της ΕΑΒ, ομάδες μελετητών από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το βουνό, ψάχνοντας για υπόγειες εξωγήινες βάσεις.

UTSURO-FUNE NO BANJYO: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΒΑΡΚΑ. ---

Η ιστορία λαμβάνει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου, την άνοιξη του 1803 στην Ιαπωνία. Στη παραλία Hara-yadori στο έδαφος της Ogasawara Etchuu-no-kami , ένα παράξενο σκάφος έπλεε στα βαθιά . Κάποιοι ψαράδες το προσέγγισαν με τις μικρές τους βάρκες και το ρυμούλκησαν στην ακτή.
Όπως συγκεκριμένα αναφέρει το κείμενο, το σκάφος ήταν στρογγυλό και έμοιαζε με ένα είδος κουτιού (Κου-Hako) που χρησιμοποιείται για να κάψει θυμίαμα. Η διάμετρός του ήταν πάνω από 3 μέτρα. Στο πάνω μέρος του σκάφους, υπήρχαν γυάλινα παράθυρα με πλέγμα, ενώ το κάτω ήταν σιδερένιο και πολύ ενισχυμένο. Μέσα από τα παράθυρα οι ψαράδες είδαν μια νεκρή γυναίκα με περίεργα χαρακτηριστικά. Τα μαλλιά ήταν κόκκινα με λευκές ανταύγειες, ενώ το πρόσωπό της ήταν ροζ.
Η γυναίκα κρατούσε ένα τετράγωνο κουτί περίπου 60 εκατοστών, ενώ δίπλα της υπήρχε ένα μπουκάλι 3,5 λίτρων και δύο κομμάτια άγνωστης ζύμης.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...