Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Πρώην σύμβουλος της (DIA) αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν το χειρότερο εφιάλτη της NASA ... Ο ερχομός.... "Kill Shot" (VIDEO)


Πρώην σύμβουλος της (DIA) αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν το χειρότερο εφιάλτη της NASA ... Ο ερχομός "Kill Shot"
 Τον περασμένο μήνα, είχαμε αναφερθεί σε πρόβλεψης καταστροφικών γεγονότων 2012/2013 ...  Τώρα μερικές προβλέψεις που έγιναν από μια ομάδα επιστημών από την κορυφή,και εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ...256 ΧΡΟΝΙΑ!!

Μεγαλωσε 180 παιδια ενώ οι 23 γυναικες που είχε πέθαναν πολυ πριν απο τον ίδιο.
Διαβάστε την σύντομη ιστορία του ανθρώπου που έζησε περισσότερο απο καθε αλλο άνθρωπο πάνω στη γη Li-Ching-Yun γεννήθηκε σε ενα μικρο χωριό της Κίνας (Szchewan) και μέχρι τα 10 του χρόνια πηγε σχολείο. Τοτε ηταν υπεραρκετό. Μετα ταξιδέψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς οπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά...

UFO πάνω από το Αφγανιστάν φωτογραφίζουν Αμερικανοί πεζοναύτες!


Μια αμερικανίδα μάρτυρας στο εσωτερικό του Σώματος των Πεζοναυτών των ΗΠΑ με Βάση το στρατόπεδο Leatherneck, στο Αφγανιστάν, αναφέρει ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που παρακολουθούν μια σειρά από «επτά ισαπέχοντα φώτα" στον ουρανό που εμφανίστηκαν και επανεμφανίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ, σύμφωνα με την πρόσφατη μαρτυρία της στο Κοινό Δίκτυο UFO (MUFON ) και βάση των δεδομένων της αναφοράς από τη μάρτυρα.

Αρχαιολογοι εντοπισαν την χαμενη... ατλαντιδα !!!

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και συνάμα συναρπαστικούς μύθους όλων των εποχών, φαίνεται πως πρόκειται να...
αποκαλυφθεί. Μετά από έρευνες, Αμερικανοί επιστήμονες ισχυρίζονται πως βρήκαν την ακριβή θέση όπου βρίσκεται η χαμένη Ατλαντίδα! Η ομάδα χρησιμοποίησε όλες τις περιγραφές από τον Πλάτωνα, δορυφορικές φωτογραφίες, ραντάρ, ψηφιακούς χάρτες και υποβρύχιο εξοπλισμό και την εντόπισαν βόρεια του.....Cadiz στην Ισπανία και συγκεκριμένα θαμμένη σε βάλτο στον πυθμένα του πάρκου Dona Ana. Ο Έλληνας φιλόσοφος Πλάτωνας, αναφέρθηκε στην Ατλαντίδα πριν 2,600 χρόνια και στις περιγραφές του δήλωνε πως βρισκόταν "Πέραν από τις Στήλες του Ηρακλέους" δηλαδή από τα "στενά του Γιβραλτάρ" όπως ήταν γνωστά στα αρχαία χρόνια. Λέτε μετά από χιλιάδες χρόνια να επαληθευτεί; αρχαιολόγος Richard Freund, μαζί με την ομάδα του στο πανεπιστήμιο του Hartford, ψάχνουν εδώ και χρόνια να εντοπίσουν την πραγματική θέση της Ατλαντίδας. Υποστηρίζουν μάλιστα πως ο λόγος της εξαφάνισης της ήταν ένα τσουνάμι! Όπως δήλωσε στο Reuters ο Richard Freund "Παρόλο που μας είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθούμε, το κύμα από ένα τσουνάμι μπορεί να φθάσει έως και τα 60 μίλια μέσα στην ενδοχώρα. Κάτι ανάλογο έγινε και εδώ." Φαίνεται πως να είναι από τις μοναδικές φορές που οι ερευνητές βρήκαν μια τοποθεσία που να ταιριάζει περισσότερο με τις αναφορές του Πλάτωνα και με τα στοιχεία που βρήκαν, με το πιο συναρπαστικό, την χαραγμένη πάνω σε πέτρα, μορφή ενός πολεμιστή που “φυλάει” την είσοδο της πόλης!! μάλλον το μυστήριο πρόκειται να λυθεί στο άμεσο μελλον...


 

Σύλληψη ηγετικών στελεχών των Anonynous


Στα χέρια των αμερικανικών Αρχών βρίσκονται έξι ηγετικά στελέχη των γνωστών χάκερ «Anonymous». Σύμφωνα με την δικογραφία, ένας εκ των συληφθέντων, ο Έκτορ Χαβιέρ Μονσεκιούρ παραδέχθηκε τη δράση του ως χάκερ, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε εγγύηση 50 χιλιάδων δολαρίων.
Ο ίδιος παραδέχθηκε επιθέσεις στις ιστοσελίδες των εταιρειών Visa, Mastercard και PayPal καθώς επίσης και σε κυβερνητικές σελίδες σε Τυνησία, Αλγερία, Υεμένη, Ζιμπάμπουε, αλλά και στην αμερικανική Γερουσία.

Αστεροειδής κατευθύνεται προς τη γη…

Πολύ κοντά από τον πλανήτη μας θα περάσει ένας μεσαίου μεγέθους αστεροειδής στις 15 Φεβρουαρίου του 2013, ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων της NASA, η Γη δεν κινδυνεύει, παρά τη σχετική ανησυχία που έχει ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται διεθνώς.


Ο αστεροειδής, που εκτιμάται ότι έχει πλάτος περίπου 45 μέτρων, ονομάζεται 2012 DA14 και, σύμφωνα με το Space.com θα πλησιάσει τόπο πολύ τη Γη, που θα βρεθεί σε μικρότερη απόσταση από τους τεχνητούς δορυφόρους που έχουν τεθεί σε γεωστατική τροχιά.

Οι επιστήμονες του Εργαστηρίου Αεριοπροώθησης της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας ανακοίνωσαν ότι ο αστεροειδής θα περάσει από τη Γη σε απόσταση έως 20.400 χιλιομέτρων περίπου, ενώ οι γεωστατικοί δορυφόροι κινούνται σε ύψος 35.800 χιλιομέτρων. Αλλοι μη γεωστατικοί δορυφόροι βρίσκονται σε πολύ χαμηλότερο ύψος, ενώ ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός κινείται σε απόσταση περίπου 386 χλμ. από τη Γη.

Πρώην κατάσκοπος/δολοφόνος της κυβέρνησης ξερνάει μυστικά για την Νέα Τάξη Πραγμάτων και για τους illuminati...Εδώ είναι ένας πρώην Black Ops "Μαύρο ελικόπτερο" πιλότος μιλώντας και παραδέχθηκε ότι η Illuminati / ελίτ είναι πραγματικοί, και ποια είναι τα σχέδιά τους. 
Πίστευα ότι 22 χρόνια δούλευα για την κυβέρνηση και για τους πολίτες της...

Αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι..
Αυτή είναι η τελευταία συνέντευξη που έκανε πριν βρεθεί νεκρός. Πρέπει να το δείτε!

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (VIDEO)

Προετοιμάζουν τον κόσμο για το 2017 ότι η ταυτοποίηση των στοιχείων θα γίνεται μέσω τσιπ rfid στο χέρι ,μέσω σάρωσης ματιών,και μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων κ.α.

Παράξενο αντικείμενο αναβοσβήνει στον ουρανό του Σάο Πάολο, Βραζιλία (VIDEO)


UFO βίντεο - Αυτό το άγνωστο αντικείμενο που αναβοσβήνει αιωρούταν πάνω από το Σάο Πάολο στη Βραζιλία (27 Φεβρουαρίου 2012).

Το stealth αεροσκάφος του Χίτλερ! (βίντεο)

Horten Ho V1 ΙΧ.Έτσι λεγόταν το αεροσκάφος που η Γερμανία του Χίτλερ είχε αρχίσει να κατασκευάζει προς το τέλος του πολέμου.Και ήταν ένα αεροσκάφος που φαίνεται ότι είχε στοιχεία stealth.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...