Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Η Μυστική Ιστορία του πλανήτη Άρη . Η ερειπωμένη εξωγήινη πόλη (VIDEO)

 

Η ερειπωμένη πόλη βρίσκεται στην κρατήρα Hale στον...
κρατήρα Basin. Θεωρείται ότι κάποτε ήταν η πρωτεύουσα των Αρειανών reptaloids Δείτε το video:

Περισσότεροι πλανήτες από άστρα υπάρχουν στον Γαλαξία μας


Τη βεβαιότητα πως τα αστέρια του γαλαξία είναι κυριολεκτικά αμέτρητα εκφράζουν επιστήμονες, που συνεχίζουν να κάνουν νέες ανακαλύψεις ακόμα και στις πιο απροσδόκητες θέσεις.
Όσο οι αστρονόμοι αναζητούν άλλους κόσμους, τόσο περισσότερο σιγουρεύονται για το ότι ζούμε σε ένα τεράστιο και απρόβλεπτο σύμπαν. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι κατά μέσο όρο, υπάρχουν 1,6 μεγάλοι πλανήτες για κάθε αστέρι του ηλιακού μας συστήματος.
Τρεις μελέτες που δημοσιεύθηκαν επίσης στο περιοδικό Nature και παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας στο Τέξας. Η μία δείχνει ότι τα περισσότερα αστέρια έχουν πλανήτες. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά αστέρια στο γαλαξία μας (περίπου 100 δισεκατομμύρια) αυτό σημαίνει ότι και ο συνολικός αριθμός των πλανητών είναι εκπληκτικά μεγάλος.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ; (BINTEO)

 

Αν εξωγήινοι επηρέασαν την ανθρώπινη ιστορία, μπορεί να βρεθούν αποδείξεις της ύπαρξής τους σε τούνελ και σπηλιές σε όλο το κόσμο;
Το ντοκυμαντέρ του History Channel, παρουσιάζει τα εξωγήινα μεταλλικά βιβλία που βρέθηκαν σε μια σπηλιά στον Ισημερινό (Ecuador), την άγνωστη υπόγεια πόλη στη Τουρκία και Ινδιάνους να περιγράφουν ότι είδαν εξωγήινους που κατοικούν κάτω από την επιφάνεια της Γης!

Εξωγήινος σε live τηλεοπτική σύνδεση;;;

Μια «εμφάνιση» εξωγήινου σε live τηλεοπτική σύνδεση διχάζει τους ερευνητές UFO ανά τον κόσμο.

Εξωγήινος σε live τηλεοπτική σύνδεση
Παρόλο που ο «εξωγήινος» καταγράφηκε από κάμερα της κρατική τηλεόρασης της Αργεντινής το 2010, ακόμα οι κυνηγοί UFO προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο.
Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεση σε ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων, από το βάθος της εικόνας εμφανίζεται μια σκιά και χάνεται πίσω από τη γυναίκα, η οποία μιλά στο μικρόφωνο.

Το στοιχειωμένο ξενοδοχείο των Oscar!

Το ξενοδοχείο Roosevelt βρίσκεται στο 7000 της Hollywood Boulevard στο Hollywood και κάθε χρόνο περνούν από τα υπερπολυτελή δωμάτιά του εκατοντάδες σταρ.

Το στοιχειωμένο ξενοδοχείο των Oscar
Λόγω της θέσης του, το Roosevelt αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές για εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν από τα δωμάτιά τους την παρέλαση των αστέρων προς το Kodak Theatre. Κι όμως! Το Roosevelt Hotel, δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.

Σε «απόσταση αναπνοής» από τον τάφο του... Ιησού;

Μια επιγραφή, χαραγμένη στα αρχαία ελληνικά, η οποία ανακαλύφθηκε στην Ιερουσαλήμ, ίσως ρίξει φως στο πού βρίσκεται ο τάφος του Ιησού!

Σε «απόσταση αναπνοής» από τον τάφο του Ιησού
Κάτω από ένα συνηθισμένο κτήριο στη συνοικία Άρμον Χάβατζιβ της Ιερουσαλήμ, μια κάμερα τοποθετημένη σε ένα ρομποτικό βραχίονα ανακάλυψε περίεργες επιγραφές μέσα σε μια ταφική στοά, της εποχής του Δεύτερου Ναού.
Μια πρώτη τοιχογραφία αναπαριστά ένα ψάρι να βγάζει από το στόμα του ή να τρώει έναν άνθρωπο. Ο ιχθύς ήταν διαδεδομένο χριστιανικό σύμβολο κατά τα πρώτα χρόνια.
Όμως, η πιο μυστηριακή από τις επιγραφές, έχει πάνω της χαραγμένες στα αρχαία ελληνικά τις λέξεις «θεός», «ανάσταση», «αναστήσου». Επίσης, υπάρχει και η λέξη «αναστημένος» στα εβραϊκά.
Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα αρχαιότερα ευρήματα της πρώιμης χριστιανικής εικονογραφίας στην Ιερουσαλήμ. Τι άλλο μπορεί να κρύβει όμως;

Το «λευκό φίδι» του... Αρη!

Ο δορυφόρος MRO φωτογράφισε ανεμοστρόβιλο και μια «κολώνα» άμμου ενός χιλιομέτρου..
 Ενα εντυπωσιακό φαινόμενο κατέγραψε με την κάμερά του ο δορυφόρος MRO που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Αρη και τον μελετά. Φωτογράφισε ένα ανεμοστρόβιλο που δημιούργησε μια κολόνα άμμου η οποία είχε ύψος ένα χιλιόμετρο από την επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη. Οι ειδικοί έδωσαν στον εντυπωσιακό ανεμοστρόβιλο τον χαρακτηρισμό «λευκό φίδι» εξαιτίας προφανώς της......
οφιοειδούς σκιάς του στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη

Σούπερ αστρικό «μαιευτήριο» (Βίντεο)Το Hubble φωτογράφισε το Νεφέλωμα 30 Δοράδος στο οποίο γεννιούνται συνεχώς νέα γιγάντια άστρα

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εκπληκτική φωτογραφία που κατέγραψε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble από το Νεφέλωμα 30 Δοράδος. Το νεφέλωμα βρίσκεται στο Μεγάλο Μαγγελανικό Νέφος, έναν γειτονικό μας γαλαξία που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 160 χιλιάδων ετών φωτός από εμάς. Το Hubble εστίασε στην περιοχή R136 όπου γεννιούνται συνεχώς νέα άστρα, ορισμένα από τα οποία είναι......
γιγάντια.

Ρομποτικό μη επανδρωμένο σκάφος το νέο διαστημόπλοιο- κατάσκοπος των ΗΠΑ...Η Νέα Τάξη Πραγμάτων..τώρα μας κοιτάζει και από ψηλά..

Το X-37B, ένα ρομποτικό (μη επανδρωμένο) αμερικανικό σκάφος που μοιάζει με το διαστημικό λεωφορείο Space Shuttle υπό κλίμακα και παραμένει σε τροχιά από τον περασμένο Μάρτιο, θεωρείται πως εκτελεί καθήκοντα «από αέρος κατασκοπείας» σε διάφορες, γεωπολιτικής σημασίας, περιοχές του πλανήτη, για λογαριασμό των ΗΠΑ, παρέχοντας φωτογραφίες «περιοχών στρατηγικού ενδιαφέροντος» - όπως το Ιράν και η Συρία.

Το X-37B έχει μήκος 9.5 μέτρα, άνοιγμα φτερών 5 μέτρα και μοιάζει με......
διαστημικό λεωφορείο, αν κι είναι σχεδόν τέσσερις φορές μικρότερο σε μέγεθος. Μπορεί να βρίσκεται σε τροχιά επί 270 ημέρες και η ενέργειά του εξασφαλίζεται από ηλιακές κυψέλες και μπαταρίες λιθίου.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...