Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Τα κρυμμένα μυστικά της Σελήνης ! (VIDEO)Τέθηκαν πριν από λίγες ώρες σε λειτουργία τα όργανα χαρτογράφησης της Σελήνης στα δύο σκάφη της αποστολής GRAIL που θα μελετήσουν τον φυσικό μας δορυφόρο. Τα δίδυμα σκάφη της NASA βρίσκονταν εδώ και δύο μήνες σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη και είχαν μάλιστα στείλει ορισμένες εντυπωσιακές εικόνες της. 
Βασική αποστολή των δύο σκαφών είναι η μελέτη του βαρυτικού πεδίου της Σελήνης.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BILD: "Δάχτυλο γίγαντα 38 εκατοστών βρέθηκε το 1988 στην Αίγυπτο"


Με τόσες @@κιες και λάσπη που έχει γράψει η Bild για την χώρα μας.. δεν θα έπρεπε καν να την αναφέρω στο ιστολόγιο μας.. Όχι πως την θεωρώ και αξιόπιστη πηγή, γι'αυτό σας προειδοποιώ ότι κατά 99% πρόκειται για απάτη!
Όπως η απάτη της μεταπολίτευσης που ζούμε τα τελευταία 38 χρόνια στην χώρα μας.
Για να μην ξεφύγω απ'τις γραμμές του ιστολογίου μου, ας συνεχίσω με την είδηση της Bild.


Οι φωτογραφίες που θα δείτε στο βίντεο τραβήχτηκαν το 1988 από έναν επιχειρηματία λάτρη του μυστηρίου έναντι 300$.  Ένας ληστής του το παρουσίασε και τον άφησε να το φωτογραφήσει για...
το υψηλό αντίτιμο, ενώ ορκίστηκε στον Αλλάχ την γνησιότητα του..
Αυτές τις φωτογραφίες "ξέθαψε" η γερμανική εφημερίδα και τις παρουσίασε στο χθεσινό φύλλο της, κάνοντας λόγο  για μυστηριώδεις γίγαντες κλπ κλπ..

Το "μαύρο κουτί" που προβλέπει το μέλλον;


 
Βαθιά μέσα στο υπόγειο μιας σκονισμένης βιβλιοθήκης στην πόλη Edinburgh βρίσκεται ένα μικρό μαύρο κουτί, με μέγεθος όσο δύο πακέτα τσιγάρα, που παράγει τυχαίους αριθμούς σε μια ατελείωτη σειρά.


Με μια πρώτη ματιά είναι ένα ασήμαντο εργαλείο.


Καλυμμένο με μέταλλο, περιέχει μια καρδιά από microchip όχι πιο πολύπλοκη από αυτά που βρίσκουμε στα σύγχρονα κομπιουτεράκια μας.

Αλλά σύμφωνα με μια αυξανόμενη, σε αριθμό, ομάδα επιστημόνων, αυτό το κουτί έχει εξαιρετικά ασυνήθιστες δυνάμεις. Ισχυρίζονται, ότι είναι το "μάτι" ενός μηχανήματος που είναι ικανό να κοιτάζει προς το μέλλον και να προβλέπει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα.

Διαστημόπλοιο εξωγήινων στον αστερισμό του Ταύρου;


Οι εφαρμογές περιηγήσεων σε προγράμματα όπως το Google Earth sky, πολύ συχνά αποκαλύπτουν μυστηριώδη αντικείμενα η παρουσία των οποίων δεν δικαιολογείται με τα όσα ξέρουμε σήμερα. Όσοι βέβαια αναλώνονται σε παρόμοιου είδους περιπλάνηση είναι σαν να ψάχνουν "ψύλλους στα άχυρα" υπάρχουν όμως φορές που η περιήγηση αυτή αποδίδει καρπούς.

Μια τέτοια περίπτωση ανακάλυψε το.....
site messagetoeagle.com όπου εικονίζεται ένα αντικείμενο το σχήμα του οποίου παραπέμπει σε διαστημικό σκάφος. Βέβαια όπως τονίζεται στο site το διάστημα είναι βρίθει από παράξενα σχήματα και εικόνες η συγκεκριμένη περίπτωση όμως θα μπορούσε να είναι μια τεχνητή κατασκευή. Δεν γνωρίζουμε εάν είναι από τα διαστημόπλοια τα οποία κατευθύνονται στη… Γη, όπως είχε αναφέρει πέρυσι η αγγλόφωνη έκδοση της Pravda αξίζει όμως της προσεκτικότερης διερεύνησης και φυσικά τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Η Hellas του πλανήτη Άρη!


 Την πεποίθηση ότι ο Άρης διέθετε μεγάλες θαλάσσιες εκτάσεις Άρη πριν από δισεκατομμύρια χρόνια, εκφράζουν όλο και περισσότεροι επιστήμονες.


Μία τέτοια περιοχή εντόπισαν αμερικανοί ερευνητές του Planetary Science Institute της Tucson κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατάρτιση γεωλογικών χαρτών του κόκκινου πλανήτη. Τα ιζηματογενή πετρώματα που ανακάλυψαν βρίσκονται στην Hellas του πλανήτη Άρη

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...