Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Η NASA διαψεύδει κατηγορηματικά τους Μάγια!

Να διαψεύσει τους Μάγια επιχειρεί η Αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA, κατευνάζοντας τους φόβους αναφορικά με την πρόβλεψη ότι ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Η NASA διαψεύδει κατηγορηματικά τους Μάγια
Η 21η Δεκεμβρίου θα είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες, είναι το κεντρικό μήνυμα της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας δια στόματος του Ντον Γίομανς, επικεφαλής του Προγράμματος Εγγύς στη Γη Αντικειμένων.
Όπως επισημαίνει, οι θεωρίες συνωμοσίας άρχισαν με τη διάδοση της πεποίθησης ότι το ημερολόγιο των Μάγια φθάνει στο τέλος του εκείνη την ημέρα. «Το ημερολόγιό τους δεν τελειώνει τότε», λέει ο ερευνητής. «Είναι απλώς το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός νέου, όπως το δικό μας ημερολόγιο φθάνει στο τέλος του στις 31 Δεκεμβρίου για να αρχίσει το ημερολόγιο ενός νέου έτους, την 1η Ιανουαρίου.»

Βρέχει στον Τιτάνα!!!


Βρέχει στον Τιτάνα

Στον Τιτάνα βρέχει. Στην πραγματικότητα, πιθανόν να βρέχει μεθάνιο στον Τιτάνα. Η σχεδόν οικεία σκηνή που απεικονίζεται στο όραμα του καλλιτέχνη από την επιφάνεια του μεγαλύτερου φεγγαριού του Κρόνου φαίνεται το διαβρωμένο τοπίο σε έναν θυελλώδη ουρανό.

‘Bigots’ Αρχαίοι Έλληνες…


Με την λέξη bigot στις ΗΠΑ, εννοούν τους «μισαλλόδοξους», τους «φανατικούς». Ιδιαίτερα τη λέξη αυτή χρησιμοποιούν οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές και όσοι έχουν υιοθετήσει την ατζέντα τους (ΜΜΕ, πρόσωπα της show business, τηλεπερσόνες, εφημερίδες, ιστοσελίδες κλπ) για να στιγματίσουν τους χριστιανούς που δεν… πείθονται ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι απόλυτα «φυσιολογικό» και τολμούν να αντιδρούν στη νομιμοποίηση του ‘γάμου’ μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Αν έλειπε απ΄ τον ουρανό μας το φεγγάρι...Πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς φεγγάρι; Με τη βοήθεια του αστροφυσικού Κλ. Τσιγάνη, ξετυλίξαμε το νήμα της σχέσης Γης και Σελήνης και είδαμε πόσα εξαρτώνται από τον δορυφόρο μας: οι εποχές, τα βουνά και τα ηφαίστεια, τα δέντρα, η γνώση, αλλά και η ίδια η ύπαρξή μας

ΠΕΤΡΟΓΛΥΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!


Νέα ανάγλυφα και ζωγραφιές που βρέθηκαν σε βράχους σπηλαίων και τοιχώματα βουνών σε πολλά μέρη του κόσμου, δείχνουν ότι αρχαίοι εξωγήινοι πολιτισμοί μπορεί να είχαν επισκεφθεί τον πλανήτη, χιλιάδες χρόνια πριν! Ή έτσι ερμηνεύουν οι ερευνητές αρχαίων εξωγήινων τις πετρογλυφικές παραστάσεις παράξενων όντων, που ανακαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια και χρονολογούνται από το 12000 έως το 2500 π.Χ. σε βόρεια & κεντρική Αμερική, Αυστραλία και Ιταλία.Ανεξήγητη έκρηξη φωτός σε live σύνδεση (VIDEO)!


Μια περίεργη έκρηξη φωτός, που διήρκεσε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό του καναλιού Fox 10, στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Η μυστηριώδης έκρηξη συνέβη την ώρα που η δημοσιογράφος Άντρεα Ρόμπινσον μιλούσε για τη κίνηση στους δρόμους του Φοίνιξ. Κατά τη διάρκεια live σύνδεσης από αυτοκινητόδρομο, μια τεράστια έκλυση φωτός σημειώνεται στο βάθος της εικόνας, πάνω από το κεφάλι της δημοσιογράφου.

ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ... (VIDEO)


50849Ο απόστρατος ταγματάρχης Ed Dames δημιουργός του τεχνικού μέρους της μεθόδου εκμετάλευσης των τηλεπαθητικών ικανοτήτων ορισμένων ατόμων, για την πρόβλεψη γεγονότων ή για την παρακολούθηση αντιπάλων στρατιωτικών ενεργειών και σχεδίων, τώρα που αποστρατεύτηκε, αποκαλύπτει ότι εκείνα τα άτομα που είχαν επιστρατευθεί για αντικατασκοπία και  προέβλεψαν πληθώρα γεγονότων, προέβλεψαν ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...