Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Φαινόμενο στον Ήλιο προβληματίζει τους ειδικούς (VIDEO)Ένα φαινόμενο που έγινε αντιληπτό από δορυφόρο της NASA παρατήρησης του Ήλιου έχει δημιουργήσει ερωτηματικά προβληματίζοντας επιστήμονες και ενασχολούμενους με τα όσα συμβαίνουν στο ηλιακό μας σύστημα. Ο λόγος για μια σκοτεινή σφαίρα η οποία εμφανίστηκε στις φωτογραφίες του δυναμικού ηλιακού παρατηρητηρίου ή αλλιώς SDO (Solar Dynamics Observatory) της NASA. 

CNN: Ναυάγησε UFO στην Βαλτική θάλασσα;

CNN: Ναυάγησε UFO στην Βαλτική θάλασσα;
Τέτοιες ειδήσεις διαβάζουμε δεκάδες καθημερινά αλλά όταν τις μεταδίδει το CNN έχουν άλλη βαρύτητα ...!
Μια ομάδα της Σουηδικής Εταιρείας Ocean Explorer που ψάχνει πολύτιμα αντικείμενα σε ναυάγια στην Βαλτική θάλασσα εντόπισε μέσω σόναρ ένα περίεργο αντικείμενο, στα βάθη της θάλασσας που μοιάζει πολύ με ιπτάμενο δίσκο!
Μάλιστα πριν λίγους μήνες το σόναρ του ίδιου πλοίου εντόπισε και πάλι κάτι ανάλογο, με τους υποστηρικτές του δόγματος «η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω» να παίρνουν αέρα και να αρχίζουν τις ιστορίες για UFO!

Οι πρώτες εικόνες από τη "σκοτεινή" πλευρά της Σελήνης, αποκαλύπτουν ότι...

  Εικόνες από την αθέατη, "σκοτεινή" πλευρά της Σελήνης, έστειλε στη Γη η διαστημική αποστολή της Nasa, GRAIL. Η λήψη των εικόνων που βλέπετε στην φωτογραφία αλλά και στο βίντεο (CREDIT: NASA/JPL-Caltech) έγινε στις 19 Ιανουαρίου 2012, από την κάμερα MoonKAM της "Άμπωτης", που είναι μία από τις δυο διαστημικές συσκευές της αποστολής. 
  Οι καταγραφές επιβεβαιώνουν αυτό που οι επιστήμονες ήδη γνώριζαν, ότι δηλαδή δεν υπάρχει "σκοτεινή" πλευρά του φεγγαριού! Ακόμη κι εκεί, στην αθέατη σε εμάς πλευρά της Σελήνης, υπάρχει φως με εξαίρεση κάποιους κρατήρες που είναι μονίμως σκιασμένοι στους πόλους.

Τα "κρυπτογραφημένα" μηνύματα στο logo του "Λονδίνο 2012"!

  Το λογότυπο που βλέπετε (κλικ για μεγέθυνση), είναι το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στο Λονδίνο το 2012. Από την πρώτη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα,  έχει δεχθεί έντονη κριτική και έχει χαρακτηριστεί από κακόγουστο, μέχρι εξωφρενικά ακριβό - λέγεται ότι κόστισε περίπου 650.000 δολάρια!
"Κρύβει" τη λέξη ΣΙΩΝ, λένε οι Ιρανοί!
  Στις επικρίσεις ήρθε να προστεθεί και εκείνη που έλεγε ότι το logo του "Λονδίνο 2012", κρύβει μέσα του "μηνύματα"! Αυτήν την άποψη είχε εκφράσει στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, η  Τεχεράνη, υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο που αναγράφεται το "2012" στο λογότυπο, μπορεί να σχηματίσει κανείς τη λέξη "Ζion", δηλαδή "Σιών".
Τι λέει η Τεχεράνη και τι απαντά το Λονδίνο

Τι μπορούμε να κάνουμε αν η Γη χτυπηθεί από κομήτη..."

   Ο αστροφυσικός Alan Fitzsimmons είναι καθηγητής στο Πανεπιστημίο Queen του Βelfast και μελετάει εδώ και δεκαετίες τους κομήτες και τους αστεροειδείς που βρίσκονται κοντά στη Γη και θα μπορούσαν να συγκρουστούν μαζί της. Το pyles.tv και ο Γιάννης Μούτσος είχαν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα μαζί του για την πιθανότητα σύγκρουσης με ουράνια σώματα, τα σχέδια αντιμετώπισης αυτού του ενδεχόμενου αλλά και τους κινδύνους για το μέλλον της ανθρωπότητας.
"Τι θα συμβεί στις 21 Μαρτίου 2014..."

 Alan Fitzsimmons: Mελετώ τους κομήτες και τους αστεροειδείς που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον ήλιο στο ηλιακό μας σύστημα εδώ και χρόνια. Έχω επιχειρήσει όχι απλά να καθορίσω την σύσταση τους αλλά να εντοπίσω και να ακολουθήσω την πορεία της τροχιάς τους γύρω από τον ήλιο. Πιο συγκεκριμένα η ερευνά μου επικεντρώνεται σε κομήτες και αστεροειδείς που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την γη. Πρόκειται για πλανητικά σώματα που κάποια μέρα θα μπορούσαν να συγκρουστούν με την γη.
  Γιάννης Μούτσος: Πριν από λίγα χρόνια υπήρξε επιστημονική ανακοινωση οτι υπάρχει κομήτης ο οποίος θα μπορούσε να συγκρουστεί με τον πλανήτη γη το 2014. Είχατε ενδείξεις που να υποστηρίζουν έναν τέτοιο ισχυρισμό;

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! (VIDEO)


Αγιορείτες Γέροντες, λένε πως ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς είναι ο Άγιος Ιωάννης Δούκας Βατάτζης ο Ελεήμων, ο Αυτοκράτορας δηλαδή Νικαίας, ο οποίος βρέθηκε παντελώς άφθαρτος στον τάφο του στην Μικρασία, τόσο ο ίδιος, όσο και τα βασιλικά του ενδύματα!
Όμως με τις αλώσεις των Φράγκων και των Τούρκων, χάθηκαν τα ίχνη του αγίου άφθαρτου και ολόσωμου λειψάνου, το οποίο βρίσκεται όπως φαίνεται στην Κωνσταντινούπολη, κεκρυμμένο, σε μυστικό σπήλαιο, τοοποίο γνωρίζουν μόνο λίγοι κρυπτοχριστιανοί, που φυλούν το ιερό μυστικό για αιώνες, αναμένοντας την έγερση του μαρμαρωμένου!

«Επικίνδυνη πτήση» ετοιμάζει η NASA

Μία πτήση επικίνδυνη, που θυμίζει αυτή του Ίκαρου, προγραμματίζει η NASA για το 2018: ένα διαστημόπλοιο θα εκτοξευτεί από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ με προορισμό τον Ήλιο.

Εξοπλισμένο με εξειδικευμένα όργανα, το Solar Probe Plus θα αναζητήσει την απάντηση σε δύο ερωτήματα:

πώς γίνεται η θερμοκρασία στο ηλιακό στέμμα να φτάνει τους ένα εκατομμύριο βαθμούς, θερμοκρασία πολύ υψηλότερη από την επιφάνεια του Ήλιου και τι πυροδοτεί τον ηλιακό άνεμο, το κύμα φορτισμένων σωματιδίων που πηγάζει από το στέμμα.

ATIA - UFO ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (βίντεο)

ΕΝΑ ΠΤΗΝΟΜΟΡΦΟ ΑΤΙΑ-UFO


Παρατηρήστε πως ένα πτηνόμορφο ΑΤΙΑ πλησιάζοντας τον ήλιο εκπέμπει (πυροβολεί;;) ακτίνα και σιγά - σιγά αλλάζει σχήμα (μοιάζοντας με πεταλούδα), ενώ δέχεται τις.... ηλιακές εκλάμψεις, την εμφάνιση κυλινδρικών αντικειμένων, ενώ αργότερα απομακρυνόμενο ξανααλλάζει σχήμα και γίνεται πάλι πτηνόμορφο..

Very Intense Sun Activity!

BeePeeOilDisaster

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ


Το 2006 αφανίζονται στην Αμερική 2.300.000 μέλισσες. Από τότε, έχουν πεθάνει δισεκατοµµύρια µέλισσες σε όλον τον κόσµο και οι ειδικοί προσπαθούν να αναζητήσουν τα αίτια κρούοντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου: η µεγάλη µείωση του πληθυσµού τους θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στις καλλιέργειες. Εκτιµάται ότι το ένα τρίτο των τροφίµων που καταναλώνουµε εξαρτάται άµεσα από την επικονίαση.

"ΟΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ" Αϊνστάιν
Τον Μάρτιο του 2011, έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) με τίτλο «Η εξαφάνιση των μελισσών και οι διάφορες απειλές για τα έντομα» παρουσίασε με τα πιο μελανά χρώματα το μέλλον του ανθρώπου αν οι ταπεινές μελισσούλες εξαφανιστούν. Οπως χαρακτηριστικά αναφερόταν στην έκθεση, ο μαζικός θάνατος αποικιών μελισσών σε πολλά σημεία του πλανήτη ενδέχεται να αποτελεί ένα μέρος της μεγάλης, βαθιάς και αυξανόμενης απειλής που προέρχεται από τη μόλυνση του περιβάλλοντος και έχει επίδραση στα αποθέματα τροφών για τους ανθρώπους. Συμπληρωνόταν ότι οι μέλισσες, οι πεταλούδες, τα σκαθάρια και τα πουλιά προσφέρουν ετησίως στην ανθρώπινη οικονομία εργασία που αποτιμάται σε 153 δισ. ευρώ- το ποσό αυτό αντιστοιχεί στο 9,5% της συνολικής αξίας της εργασίας για την παραγωγή ανθρώπινης τροφής. Αυτά για όσους πίστευαν ή πιστεύουν ότι η εξαφάνιση των μελισσών αποτελεί θέμα απλώς των... μελισσοκόμων- άντε και των οικολόγων.

Η καταραμένη γενιά του Facebook»;

Έχετε αναρωτηθεί πόσο άλλαξε η ζωή μας απο τη στιγμή που μπήκε το facebook στην καθημερινότητα μας;

Δεν έχω καταλάβει τι είναι τελικά το facebook!! Σελίδες όπως twitter, hi5, facebook, myspace ονομάζονται σελίδες κοινωνικής δικτύωσης!! Ο όρος αυτός αμφιβάλλω για το κατα πόσο είναι σωστός! Κοινωνικής δικτύωσης μεν, επικύνδυνo δε για πολλούς λόγους!

Άτομα τα οποία δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάνε παρακολουθούν κάθε σου κίνηση ό,τι γράφεις στην προσωπική σου σελίδα. Βλέπουν τις φωτογραφίες και τους φίλους σου!! Για να μην σχολιάσω την απαράδεκτη εφαρμογή που σημειώνεις το μέρος ακριβώς που βρίσκεσαι!! Ούτε κατάδικοι να ήμασταν και να μας έψαχνε το FBI!! Φυσικά και πολύ σωστά θα μου πείτε είναι δικαίωμα σου και δική σου και μόνο ευθύνη να ανοίξεις λογαριασμό στο Facebook !

Υπόγεια Θεσσαλονίκη ~ Η πόλη κάτω από την πόλη ~ Αληθινά σενάρια (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


Ο Νίκος Ασλανίδης και ο φακός της εκπομπής καταγράφουν σπάνιες εικόνες από έναν ολόκληρο υπόγειο κόσμο που βρίσκεται κάτω από τους δρόμους, τους ναούς και τις πολυκατοικίες της σύγχρονης Θεσσαλονίκης:

Αρχαίες αγορές, βυζαντινές εκκλησίες, κατακόμβες, μαρμαρόστρωτοι δρόμοι, ρωμαϊκά υδραγωγεία, αρχαία νεκροταφεία μέχρι και κρύπτες του Μακεδονικού Αγώνα.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...