Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση!World Mysteries
Ο όρος Νέα Τάξη Πραγμάτων (New World Order – NWO, ΝΠΤ) αναφέρεται στην επιχειρούμενη εγκαθίδρυση μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.
Το κεντρικό θέμα στις συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις γύρω από την ΝΠΤ, είναι μια μυστική ελίτ, με μια ατζέντα παγκοσμιοποίησης, που ...
συνωμοτεί με σκοπό να κυριαρχήσει στον πλανήτη, και να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες εθνικές κυβερνήσεις.
Η ΝΠΤ, μέσω της προπαγάνδας, προσπαθεί να πείσει και να δημιουργήσει συναίνεση στο ότι η αναπόφευκτη επικράτηση της μίας και μοναδικής παγκόσμιας διακυβέρνησης αποτελεί νομοτελειακή εξέλιξη, και πρόοδο.

Το Κάλεσμα - (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


Νέα Τάξη Πραγμάτων Το Κάλεσμα Μάξ ΊνγκανΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ILLUMINATI (ΜΕΡΟΣ Α')


Η Αστάνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και αντιπροσωπεύει τον κόσμο της, που είναι επικεφαλής. Είναι πραγματικά το όραμα ενός ανθρώπου: Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, ο πρόεδρος του Καζακστάν (ναι, η χώρα του Borat, το ξέρω). Υποστηρίζεται από δισεκατομμύρια πετροδολάρια, η πόλη χτίζεται από το μηδέν σε μια απομακρυσμένη και έρημη περιοχή στις Ασιατικές στέπες. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: μια φουτουριστική απόκρυφη πρωτεύσουσα, αγκαλιάζοντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, εορτάζοντας την πιο αρχαία θρησκεία που είναι γνωστή στον άνθρωπο: η Λατρεία του Ήλιου. Η πόλη εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο, αλλά τα κτίρια που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ήδη συνοψίζουν το απόκρυφο όραμα του Nazarbayev.

"Η ημέρα πριν την Αποκάλυψη" - "The Day Before Disclosure" (Ντοκιμαντέρ)

"Το "The Day Before Disclosure" είναι ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα από ένα βραβευμένο νορβηγό σκηνοθέτη τον Terje Toftenes, ο οποίος έκανε επίσης το φανταστικό Ντοκιμαντέρ Crop Circle "
Σχετικά με την ταινία

Εάν δεν ήμασταν μόνοι;

Ιχώρ: μύθος ή πραγματικότητα;

Ποιοί ήταν πραγματικά οι Θεοί της Αρχαίας Ελλάδας, ήταν απλώς σύμβολα ή αληθινά υπερδύναμα όντα; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά επιχειρήματα ικανά να μας πείσουν ότι οι θεοί των Αρχαίων Ελλήνων ήταν σύμβολα, όπως υποστήριζε και μια μεγάλη μερίδα φιλοσόφων, οι Στωικοί, οι οποίοι πίστευαν ότι οι μύθοι δεν έχουν κυριολεκτική σημασία αλλά αντίθετα παρουσιάζουν αλληγορικές διηγήσεις, χρήσιμες για την καθημερινότητα των ανθρώπων.
Υπάρχει περίπτωση να ισχύει το αντίθετο; Σε ολόκληρη την Ελληνική γραμματεία, οποιοσδήποτε μπορεί να ανακαλύψει μια ατελείωτη σειρά από παράδοξες και μεταφυσικές εμπειρίες, που οι θνητοί πρόγονοί μας τις απέδωσαν στους αθάνατους θεούς τους. Επίσης υπάρχει μια παραφυσική λεπτομέρια που ίσως αποτελεί κλειδί για την διατύπωση της αληθινής φύσης των αρχαίων θεών.
Μέσα στην μυθολογία υπάρχουν αμέτρητες αναφορές σχετικά με μιά ουσία ονόματι Ιχώρ που έρρεε στις φλέβες των Θεών και ήταν γαλαζόχρωμη.

Μετεωρίτης «προσγειώθηκε» σε σπίτι!!


Σοκ ένοιωσε μια οικογένεια, όταν ανακάλυψε ότι ένα κομμάτι από μετεωρίτη διαπέρασε την οροφή του σπιτιού της!!

Αυτό το περίεργο περιστατικό συνέβη στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας Όσλο και η πέτρα, σπασμένη στα δυο, αποσπάστηκε από έναν μετεωρίτη που είχε παρατηρηθεί πάνω από τη Νορβηγία, την 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για...
ένα «λατυποπαγές» που έχει σχηματιστεί από διάφορα κομμάτια βράχων.

Να σημειωθεί ότι, ένα γραμμάριο μετεωρίτη από τον Άρη μπορεί να πουληθεί για περίπου 5.000 κορώνες σύμφωνα με έναν γεωφυσικό που επικαλείται ο ιστότοπος της εφημερίδας Verdens Gang.

Επόμενη στάση… Διάστημα!


Το Startram είναι ένα τρένο που θα μετακινεί ανθρώπους και φορτία έξω από τη Γη..

Ομάδα ειδικών σχεδίασε ένα τρένο που θα στέλνει ανθρώπους και φορτία στο Διάστημα. Όπως υποστηρίζουν το Startram θα μπορεί να ξεκινήσει τα ταξίδια του μακριά από τη Γη σε 20 χρόνια.

Το τρένο του διαστήματος...

To Startram βασίζεται στην τεχνολογία των τρένων Maglev (μαγνητικής ανύψωσης) που αιωρούνται σε μικρή απόσταση πάνω από τις ράγες χάρη σε ισχυρά μαγνητικά πεδία. Η απουσία τριβών επιτρέπει στο τρένο να αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες και μάλιστα αθόρυβα.

Καλά κρυμμένα μυστικά στα βάθη των ωκεανών!


Perierga.gr - Καλά κρυμμένα μυστικά στα βάθη των ωκεανών

Πυξίδες τρελαίνονται, πλοία εξαφανίζονται, ρουφήχτρες αιφνιδιάζουν!
Δέος προκαλούν τα μυστήρια των ωκεανών σε όλους τους ανθρώπους, ναυτικούς και μη. Ασκείται μια ανεξήγητη σαγήνη, εξάπτοντας πάντα με την ίδια δυναμική την περιέργεια θαλασσοπόρων, δυτών αλλά και ταξιδιωτών.
Πάντα οι άνθρωποι ήθελαν να εξερευνήσουν τα ανεξήγητα φαινόμενα προσπαθώντας να «δαμάσουν» την περιέργειά τους. Οι βυθοί των απέραντων ωκεανών κέρδισαν μία ξεχωριστή θέση ακόμα και στην παγκόσμια λογοτεχνία με πρωτοπόρο τον Γάλλο μυθιστορηματογράφο Ιούλιο Βερν.

«Ξύπνησε» το ηφαίστειο της Σαντορίνης;
Η ηφαιστειακή καλντέρα δείχνει σημάδια κινητικότητας

Αμερικανός γεωφυσικός εκτιμά ότι η ηφαιστειακή καλντέρα στη Σαντορίνη δείχνει σημάδια κινητικότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει κατ' ανάγκη ότι επίκειται κάποια νέα έκρηξη του ηφαιστείου. Ο καθηγητής Άντριου Νιούμαν της Σχολής Γεωεπιστημών του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Τζόρτζια (Georgia Tech), ο οποίος από το 2006 έχει εγκαταστήσει πάνω από 20 σταθμούς (αισθητήρες) GPS στο όμορφο νησί του Αιγαίου, αναφέρει σε μελέτη του που δημοσιεύεται στο περιοδικό της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης «Geophysical Research Letters», ότι η καλντέρα «ξύπνησε» πάλι και παραμορφώνεται με ταχύ ρυθμό μετά τον Ιανουάριο του 2011, έπειτα από δεκαετίες πολύ μικρής δραστηριότητας.

Τo SPACE NEWS για την σκοτεινή σφαίρα που εμφανίστηκε στον Ήλιο...

Μεγάλη διάσταση πήρε η είδηση της εμφάνισης μιας μυστηριώδους σφαίρας στην κορώνα του Ηλίου. Ομολογώ πως εκ πρώτης όψεως είναι κάτι που σίγουρα δεν σε αφήνει αδιάφορο, είτε ασχολείσαι με το αντικείμενο είτε όχι.. ειδικά όταν έχεις υπόψη σου την ποικιλομορφία που κρύβεται στο άγνωστο, για την ανθρωπότητα, διάστημα.  Η αλήθεια είναι ότι..

Ο Ψηλότερος Γκρεμός στο Ηλιακό Σύστημα!!!


Ο Ψηλότερος Γκρεμός στο Ηλιακό Σύστημα

Θα μπορούσατε να επιβιώσετε ένα άλμα από τον ψηλότερο γκρεμό στο Ηλιακό Σύστημα; Πολύ πιθανόν. Ο Verona Rupes στο φεγγάρι Μιράντα του Ουρανού εκτιμάται ότι έχει 20 χιλιόμετρα βάθος – δέκα φορές το βάθος του Grand Canyon.

Έχει το DNA εξωγήινη προέλευση;

Αν όροι όπως αδενίνη και γουανίνη φέρνει αναμνήσεις από το μάθημα της Βιολογίας εδώ θα δούμε ένα λόγο για να δώσουμε στις λέξεις αυτές κι ένα δεύτερο ρόλο: Μια ομάδα επιστημόνων ανακάλυψε ότι αυτά τα δύο όπως και άλλα δομικά στοιχεία του DNA, μπορεί να σχηματιστούν στο διάστημα, ενώ έχουν φτάσει στην επιφάνεια της Γης από μετεωρίτες.
meteorites_antarctica Μετεωρίτες που βρέθηκαν στην Ανταρκτική και την Αυστραλία κάνουν τους επιστήμονες να πιστεύουν ότι οι δομικές μονάδες του DNA υπάρχουν στο διάστημα

Κύμα δέκα εκατοστών στις ακτές της Ιαπωνίας


Μετά το σεισμό των 6,9 Ρίχτερ

Ένα κύμα 10 εκατοστών έφτασε σήμερα στις ακτές του Χοκάιντο, στη βόρεια άκρη της Ιαπωνίας, έπειτα από σεισμό μεγέθους 6,8 βαθμών που σημειώθηκε στο βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού, μετέδωσαν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...