Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους συγκεντρωμένα...(VIDEO)


ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ-Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ;
  Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους συγκεντρωμένα, για να κάνουν πόλεμο μ' αυτόν που είναι επάνω στο άλογο, και με το στράτευμά Του" Αποκάλυψη 19:19.

Δείτε το video:

Η μεγάλη ΠΥΡΑΜΙΔΑ της ΑΙΓΥΠΤΟΥ με ΕΛΛΗΝΙΚΟ... "DNA"


 
Στις Ιστορίες του Ηρόδοτου εκείνο από τα θαύματα που περιγράφεται περισσότερο και εκτενέστερα είναι οι Πυραμίδες. Ίσως επειδή ήταν το μεγαλειοδέστερο και εντυπωσιακότερο για τις μέρες του οικοδόμημα - και το μοναδικό μνημείο το οποίο σώζεται ακόμη, ως τις μέρες μας, όπως στην τελική του μορφή, σχεδόν ανέπαφο από τον πανδαμάτορα χρόνο αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο.

Σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία και τις μαρτυρίες Ελλήνων ιστορικών και άλλων φαίνεται να οικοδομήθηκε από Αιγυπτίους για τον Φαραώ Χουφού ή Χέοπα της Τετάρτης Δυναστείας, γύρω στα 2560 π.Χ. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι είναι παλαιότερος τόσο, που ενδεχομένως να πλησιάζει ή και να ξεπερνάει τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα (ή Νώε) και συνεπώς να αγγίζει ή και να ξεπερνάει τα 14.000 περίπου χρόνια από σήμερα.

«Ενεργό όσο ποτέ το ηφαίστειο της Σαντορίνης»

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΝΤΕΡΑ

Η καλντέρα της Σαντορίνης είναι ξανά ενεργή και παραμορφώνονεται σε επίπεδα που δεν έχουν προηγουμένως παρατηρηθεί, υποστηρίζει ο ο καθηγητής του πανεπιστημίου .... Georgia Tech, Andrew Newman o οποίος μελετά τη σεισμική δραστηριότητα στο νησί από το 2006 έχοντας εγκαταστήσει πάνω από 20 σταθμούς παρατήρησης.«Ύστερα από δεκαετίες μικρής δραστηριότητας, στην καλντέρα της Σαντορίνης έχει ξεκινήσει μία σειρά σεισμών και παραμορφώσεων», σημειώνει ο Νιούμαν σε έρευνά του που δημοσιεύεται στο Geophysical Research Letters. ».

Πιτσαρία πρόκειται να ανοίξει…στη σελήνη!!!


H aλυσίδα πιτσαρίας Domino ανοίγει παράρτημα στη σελήνη!

Mεγάλη αλυσίδα με εστιατόρια πίτσας ανακοίνωσε τα σχέδια της να κατακτήσει το τελευταίο σύνορο, ανοίγοντας το πρώτο εστιατόριο στο φεγγάρι!

Η γιαπωνέζικη Domino προετοιμάζεται να ανοίξει παράρτημα στο δορυφόρο της γης – είναι η τελευταία ανακοίνωση στο πόλεμο δημοσιότητας – όταν η αντίπαλος της η Pizza Hut σήκωσε ψηλά τον πήχη παραδίδοντας πίτσα σε...
αστροναύτες στο διεθνές διαστημικό σταθμό.

Δάσος Aokigahara: Ανεξήγητοι θάνατοι ανθρώπων προκαλούν τον τρόμο σ' αυτό το δάσος! Θα το διασχίζατε;

 

Το Aokigahara είναι ένα δάσος στους πρόποδες του ιερού ηφαιστειακού όρους Fuji στην Ιαπωνία, που κάνει το «The Blair Witch Project» να μοιάζει με επεισόδιο από το «Winnie the Pooh»
Μάλλον φταίνε τα πτώματα που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη του την έκταση. Ότι είναι η Σαντορίνη στους γάμους, είναι και το δάσος Aokigahara στις αυτοκτονίες. Πόσες αυτοκτονίες χρειάστηκαν για να πάρει αυτή τη φήμη;......  

Το Cassini χαρτογραφεί το σημαδεμένο πρόσωπο της ΡέαςΤο μισοφέγγαρο της Ρέας από απόσταση 42.000 χιλιομέτρων. Κάτω δεξιά διακρίνεται ο μεγάλος κρατήρας Τιράουα (Πηγή: NASA/JPL-Caltech/Space Science Institute)
Το μισοφέγγαρο της Ρέας από απόσταση 42.000 χιλιομέτρων. Κάτω δεξιά διακρίνεται ο μεγάλος κρατήρας Τιράουα (Πηγή: NASA/JPL-Caltech/Space Science Institute
Η Ρέα, ο δεύτερος μεγαλύτερος δορυφόρος του Κρόνου, αποκαλύπτεται σε υψηλή ανάλυση στις τελευταίες εικόνες που μετέδωσε η αποστολή Cassini της NASA.

Περνώντας σε απόσταση 42.000 χιλιομέτρων από τη Ρέα στις 10 Μαρτίου, το σκάφος φωτογράφισε τόσο την πλευρά που κοιτάζει μονίμως τον Κρόνο όσο και την «αθέατη» πλευρά του φεγγαριού.

Η αποστολή LCROSS και η επίμαχη φωτογραφία της NASΑ: ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!

Το Alien Disclosure Group, σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έκανε μια σημαντική αποκάλυψη.  Αν είναι αλήθεια, τότε μιλάμε και με στοιχεία πλέον ότι, η NASA συγκαλύπτει ενεργά σημαντικά στοιχεία που αφορούν την γνωστοποίηση εξωγήινης ευφυίας. Φυσικά για όσους δεν γνωρίζουν βάση νόμου απαγορεύεται να παρουσιάσει στοιχεία που θεωρητικά θα δημιουργήσουν κοινωνικές αναταραχές. Και όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοούν..

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...