Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Η στάθμη των ωκεανών «ίσως ανέβει κατά 20 μέτρα τους επόμενους αιώνες»


Μάθημα από το παρελθόν

H άνοδος της στάθμης «θα επηρέαζε έως και το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού»

Μας ψεκάζουν με RFID τσιπάκια μέσα σε Νανο-ίνες για να μας κάνουν ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!


 Μετάνθρωπος : Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε μετεξελικτικό στάδιο (δηλ. σε επόμενο επίπεδο πολυπλοκότητας), (χα τρις) μας μεταλλάσουν σε μυρμήγκια, ή σε κάτι πέρα από κάθε φαντασία. …κι εγώ ο πτωχός που νόμιζα ότι θα γλυτώναμε, γιατί θα μας ανέβαζαν στην 6η διάσταση -πηδώντας τις ενδιάμεσες- οι Έψιλον, οι Ελ, οι Πλειάδιοι, οι Ανδομέδιοι, κάποιοι τέλος πάντων, έστω και ο ΖΟΥΠΥ, μπα δεν το βλέπω και πολύ απογοητεύομαι. Αστειάκια … αλλά το θέμα με αυτά που κάνουν, δεν έχει καθόλου πλάκα και μην με ρωτήσετε ΠΟΙΟΙ τα κάνουν αυτά;

Να υποθέσω πως όταν διαβάζετε, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τι στο καλό διαβάζετε!

Η ανάλυση του gel που πέφτει πολλές φορές κάτω από το ψέκασμα, ειδικότερα στην Αμερική μας δίνει αρκετά στοιχεία. Έτσι όταν ο πολύ-τυφώνας χτύπησε το Joplin, Missouri στις 22 Μαίου 2011, οι κάτοικοι κόλλησαν μια μυκητιασική λοίμωξη ονόματι Μουκορμύκωση. Βρέθηκαν νανο-ίνες, κρύσταλλοι, ερυθρά αιμοσφαίρια, κύτταρα και ημιαγωγοί RFID !!!

Τι είναι τα RFID;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο "Μεγάλος Αδελφός", έρχεται - Ο εφιάλτης θα είναι γεγονός το 2013Ένα τεραστίων διαστάσεων κέντρο παρακολούθησης τηλεφωνικών επικοινωνιών, διαδικτυακών επικοινωνιών, ελέγχου κινητών τηλεφώνων και μετατροπής τους σε πομπούς παρακολούθησης δεδομένων φωνής ακόμα και όταν είναι κλειστά τα κινητά, δημιουργούν αυτή την στιγμή οι ΗΠΑ σε μία έκταση 970 στρεμμάτων στην στρατιωτική βάση Camp Williams κοντά στην πόλη Bluffdale της πολιτείας Utah.

Πρόκειται ουσιαστικά για την δημιουργία ενός παγκόσμιου "Μεγάλου Αδελφού", από τον οποίο κανείς και τίποτε δεν θα μπορεί να ξεφεύγει. "Μπροστά σε αυτό που θα κατασκευάσουμε το παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης Echelon θα μοιάζει με αθώα παιδική κάμερα", σημείωνε στέλεχος του NSA!

ΠΥΡΓΟΣ του ΑΙΦΕΛ, τα ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΜΥΣΤΙΚΑ του!


Παρίσι! Η πόλη του φωτός και του έρωτα!
Κι, όμως, πόσα πράγματα δεν ξέρουμε γι’ αυτήν και τα μνημεία της.

Το Παρίσι (Paris) ονομάστηκε έτσι από τον Πάρη, τον γιο του βασιλιά Πριάμου της Τροίας. Τον 6ο αιώνα δόθηκε αυτό το όνομα στην πόλη από τους Μεροβίγγειους που, πρότερα ήταν γνωστοί ως Ναΐτες Ιππότες και είχαν σχέση με τους Σικάμβριους Φράγκους, αρχηγός των οποίων ήταν ο Φράνκιο, ο λαός του οποίου καταγόταν από την Τροία απ’ όπου και μετανάστευσε. Στο Παρίσι βρίσκεται το δεύτερο μεγάλο μασονικό κέντρο μετά το Λονδίνο, το οποίο πριν αποκτήσει αυτή την ονομασία από τους Ρωμαίους, λεγόταν Κάερ Τρόια, δηλαδή Νέα Τροία (David Icke, Το μυστικό όλων των εποχών). Οι Τρώες, σύμφωνα με πολλές ενδείξεις, συγγένευαν ή είχαν σχέσεις με την Αδελφότητα των Ερπετοειδών. Επίσης, οι Μασόνοι φαίνεται να έχουν την ίδια σχέση ή συγγένεια με αυτή την αδελφότητα. 

SOS 2012- πως να προστατευτείτε!


 
Δεδομένου πως από τα βασικότερα για την πλειοψηφία των ανθρώπων κριτήρια για να παραμείνουν ψύχραιμοι είναι να γνωρίζουν και να έχουν την "υλική κατάσταση" -ως ένα βαθμό- υπό έλεγχο, και επειδή καμία αρχή δεν φαίνεται να έχει σκοπό να ενημερώσει τα πλήθη έγκαιρα, δημοσιεύω παρακάτω το πρώτο κεφάλαιο από το βιβλίο "Checklist 2012 - 7 στρατηγικές για να μετατρέψετε την κρίση σε ευκαιρία σας" του Dieter Broers ***
Στόχος είναι η γνώση της κατάστασης που αναμένεται ώστε να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία τόσο σε υλικό όσο και -κυρίως- σε ψυχικό-πνευματικό επίπεδο.

Κεφάλαιο 1ο:
SOS 2012- πως να προστατευτείτε
μετάφραση Βίκυ Χρυσού

Εδώ και μερικά χρόνια το έτος 2012 μπαίνει σταδιακά στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος των πιστημόνων. Αρχικά ήταν μόνο μερικοί ερευνητές, αργότερα άρχισαν όλο και περισσότεροι να κρούουν τον κώδων του κινδύνου: για το 2012 προβλέπουν πως θα λάβει χώρα ένα γεγονός το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιες καταστροφές.

Σαντορίνη Ώρα Μηδέν ! Το έδαφος αλλάζει μορφή...


 Οι Κώστας Παπαζάχος, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Andtrew Newman, Πάνος Ψιμούλης, Βάσο Σαλτογίαννη και άλλοι έγκριτοι επιστήμονες έχουν δημοσιεύσει στις 6 Μαρτίου του 2012 στο ειδικό site GRL, άρθρα τους για τα τελευταία γεωλογικά φαινόμενα που παρατηρούνται στην Σαντορίνη.

Μετά από περίπου 60 χρόνια σεισμικής ησυχίας μέσα στην καλντέρα της Σαντορίνης, τον Ιανουάριο του 2011 το ηφαίστειο ξύπνησε με μια σημαντική σεισμική δραστηριότητα και ταχέως αναπτυσσόμενη ακτινική παραμόρφωση.

Η παραμόρφωση αυτή απεικονίζεται από ένα πυκνό δίκτυο 19 τοπογραφικών σταθμών και 5 σταθμούς GPS, που δείχνουν ότι, από τις 21 Ιανουαρίου 2012, το ηφαίστειο έχει.........

επεκταθεί και πλευρικά από ένα σημείο μέσα στο βόρειο τμήμα της καλντέρας από περίπου 140 mm και επεκτείνεται σε 180 χιλιοστά / yr.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...