Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Αμφιβητείται η επικρατούσα θεωρία δημιουργίας της Σελήνης!


Νέα στοιχεία θέτουν σε αμφισβήτηση την καθιερωμένη θεωρία δημιουργίας της Σελήνης.

  Οι επιστήμονες, εδώ και χρόνια, πιστεύουν ότι η Σελήνη δημιουργήθηκε μετά από μία σφοδρή σύγκρουση ενός μεγάλου ουράνιου σώματος όσο ο ‘Αρης πάνω στη Γη, πριν από περίπου 4,5 δισ. χρόνια. Όμως αυτή η επικρατούσα θεωρία τίθεται τώρα σε αμφισβήτηση, καθώς μία νέα χημική ανάλυση των σεληνιακών πετρωμάτων, όσον αφορά την ποσότητα του τιτανίου, διαπίστωσε ότι είναι υπερβολικά όμοια με την αντίστοιχη των γήινων πετρωμάτων, κάτι που δεν δικαιολογείται αν το φεγγάρι είχε σχηματιστεί από δύο διαφορετικά σώματα, τη Γη και το άλλο που έπεσε πάνω της.

Το βαθυσκάφος του Τζέιμς Κάμερον «άγγιξε» το βαθύτερο σημείο της Γης! (VIDEO)


Κατάδυση στην Τάφρο Μαριάνα

Το βαθυσκάφος Deepsea Challenge αναπτύχθηκε από Αυστραλούς μηχανικούς και ήταν ίσως το μόνο που μπορούσε να αντέξει την άβυσσο της τάφρου -σε βάθος 11 χιλιομέτρων, η πίεση φτάνει τις 1.000 ατμόσφαιρες
Το βαθυσκάφος Deepsea Challenge αναπτύχθηκε από Αυστραλούς μηχανικούς και ήταν ίσως το μόνο που μπορούσε να αντέξει την άβυσσο της τάφρου -σε βάθος 11 χιλιομέτρων, η πίεση φτάνει τις 1.000 ατμόσφαιρες 
Κατάδυση στην Τάφρο Μαριάνα, το βαθύτερο σημείο των ωκεανών, πραγματοποίησε ο σκηνοθέτης του Τιτανικού, Τζέιμς Κάμερον, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ.

Παγκόσμια κυριαρχία!Μερικοί ακόμη και σήμερα μιλούν για κυριαρχία κράτους π.χ. των ΗΠΑ επί της Γης, ή κυριαρχία άλλου Ευρωπαϊκού ισχυρού κράτους στην Ευρώπη, ιστορικά εθισμένοι από κυριαρχίες παλαιών χρόνων. Πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να μιλάμε για κυριαρχία μεμονωμένων κρατών, όπως π.χ. ΗΠΑ, Γερμανίας, Αγγλίας, κ.λ.π.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2012...!


Καθώς η χώρα τρέχει προς την πρόωρη κάλπη, τα κόμματα της συγκυβέρνησης κάνουν τα πάντα για να περιορίσουν τις ζημιές τους από τη διαφαινόμενη διασπορά – έως και λεηλασία – των (κάποτε…) «δικών τους» ψήφων από τα (κάποτε…) μικρότερα κόμματα, αλλά και από τα κάμποσα καινούργια.
Διλήμματα, εκβιασμοί και τρομοκράτηση αποτελούν το βασικό τους οπλοστάσιο, μαζί με άχρηστες και υποκριτικές «συγγνώμες» και ψευδείς υποσχέσεις για κάποιου είδους απροσδιόριστη «ανάπτυξη». Όμως ο βασικότερος επικοινωνιακός στόχος δεν μπορεί να είναι υποσχέσεις που κανένας πλέον δεν πιστεύει.

ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ !! (Δείτε το βίντεο πριν το κατεβάσουν πάλι) Συγκλονιστικό ντοκουμέντο 1982. Καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής

Στην ταινία ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, μέρος της οποίας είναι αυτό το κομμάτι, αναφέρομαι για τον ρόλο που παίζουν τα άλλα κόμματα.

Σάλος από τουρκική διαφήμιση με τον Α. Χίτλερ (VIDEO)


 Μία διαφήμιση τουρκικού σαμπουάν που εμφανίζεται να διαφημίζει ο Χίτλερ, με ηχητικό μοντάζ σε μια από τις γνωστές του ομιλίες σε πλήθη και προβάλλεται αυτές τις μέρες στα τουρκικά κανάλια, έχει προκαλέσει σχόλια στην Τουρκία, αλλά και αντιδράσεις από εβραϊκή οργάνωση στις ΗΠΑ.

Στη διαφήμιση ο Χίτλερ εμφανίζεται σε μια από τις γνωστές του ομιλίες σε πλήθη και με ηχητικό μοντάζ λέει: “Εάν δεν φοράς γυναικεία ρούχα, τότε μη χρησιμοποιείς και γυναικείο σαμπουάν. Τώρα πια υπάρχει το... καθαρά αντρικό σαμπουάν. Αν είσαι άντρας, χρησιμοποιείς...”.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...