Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Υπήρχαν κινητά τηλέφωνα το 1922;

  Ένα βίντεο που είχε "ανέβει" στο διαδίκτυο πριν από μερικούς μήνες και εμφάνιζε μία σκηνή από ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν το 1928, στην οποία μία γυναίκα φαινόταν σαν να μιλάει σε... κινητό τηλέφωνο, είχε προκαλέσει ποικίλλες αντιδράσεις.  Η απορία όλων τότε ήταν "μα μπορεί να υπήρχαν κινητά τηλέφωνα το 1920;" με την αρνητική απάντηση να συγκεντρώνει συντριπτικά μεγάλα ποσοστά! Κάποιοι είχαν μιλήσει για μοντάζ, άλλοι για οφθαλμαπάτη και κάποιοι είχαν κάνει λόγο ακόμη και για χρονοταξιδιώτη που "πιάστηκε" κατά λάθος από τον φακό.
  Κι όμως, ένα νέο βίντεο έρχεται να αποδείξει ότι οι πρώτες προσπάθειες φορητής επικοινωνίας έγιναν το 1922! Αν και την πρώτη απόπειρα φέρεται να την είχε κάνει ο ίδιος ο δημιουργός του τηλεφώνου, Γκράχαμ Μπελ, γύρω στα 1880, οι πρώτες προσπάθειες που απέδωσαν καρπούς και κατέληξαν στην δημιουργία συσκευών και συστημάτων φορητής επικοινωνίας έγιναν τελικά το 1920.

Τι ιδιαίτερο θα έχει η "σούπερ Σελήνη" της 6ης Μαίου 2012;

Το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης" ( super moon) ή αλλιώς "περίγειο" δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Η απόσταση της Σελήνης από τη Γη δεν είναι πάντα η ίδια επειδή η τροχιά της είναι ελλειπτική και παρουσιάζει διαφοροποιήσεις που οφείλονται στην βαρυτική έλξη που ασκούν πάνω στο Φεγγάρι, η Γη και ο Ήλιος. Όταν μια Πανσέληνος συμβαίνει πολύ κοντά στο περίγειο της Σελήνης και η απόσταση της από τον πλανήτη μας είναι πολύ μικρότερη από το μέσο περίγειο της τότε έχουμε το φαινόμενο της "σούπερ σελήνης".

Η αναβίωση του Δία- Εγινε το πρώτο βήμα για τον έλεγχο των κεραυνών!

 

Λονδίνο 

Ερευνητές στη Γαλλία ανέπτυξαν ένα σύστημα λέιζερ με το οποίο κατάφεραν να ελέγξουν κεραυνούς που είχαν δημιουργηθεί τεχνητά. Οι επιστήμονες μπόρεσαν να κατευθύνουν τον κεραυνό σε σημείο που είχαν προεπιλέξει.

Οι πρώτες προσπάθειες

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!


 Το τελευταίο καιρό, παρατηρούμε ένα έντονο ενδιαφέρον από τους μεγάλες ομιλητές και σχολιαστές στην παγκόσμια σκακιέρα. Οι πιθανότητες για έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο συνεχώς αυξάνονται. Οι οδηγίες και οι 10 εντολές του Ομπάμα, προς το Ιράν για λογαριασμό του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού, είναι οι εξής:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ... ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)Όλοι μας στη γειτονιά γνωρίζαμε το 17χρονο ψηλόλιγνο, συμπαθητικό αγόρι, που έκανε τις βόλτες του καθισμένο στο αναπηρικό καροτσάκι.

Τον Μιχάλη.
Το ευγενικό, υπομονετικό, κάπως μελαγχολικό αγόρι. Τώρα ό Μιχάλης έφυγε για την αιωνιότητα. Πήγε....

στην άλλη, στην αληθινή ζωή.

Νέο Άγνωστο αντικείμενο ανακαλύφθηκε πάνω στη Σελήνη (VIDEO FOTO)!


moon ufo 1 Unknown Object above Lunar Surface!
Ένα παράξενο άγνωστο αντικείμενο πάνω Lunar Surface!

Η εικόνα είναι από το «Apollo, Εικόνα Άτλαντα», το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: Σεληνιακό και Πλανητικό Ινστιτούτο.

UFO, εξωγήινο, τεχνητό ή είναι απλώς κάτι φυσικό;

Εποχές Αποκάλυψης – Κολοσσιαίο πλωτό αντι-βαλλιστικό ραντάρ πλέει προς Κορέα (VIDEO)Από τη ναυτική βάση του Perl-Harbor αναχώρησε στις 23 Μαρτίου ένα κολοσσιαίων διαστάσεων πλωτό αντιβαλλιστικό ραντάρ SBX-1 με προορισμό την περιοχή της κορεατικής χερσονήσου και αποστολή να εντοπίσει την εκτόξευση του βορειοκορεατικού πυραύλου που προβλέπεται να γίνει στο μεσοδιάστημα μεταξύ 12 και 16 Απριλίου. Η εμφάνισή του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς το σύστημα θεωρείται υπέρ-άκρως απόρρητο...

ΑΡΧΗ ΩΔΙΝΩΝ! Πόσο κοντά είμαστε;Κάρολος της Αγγλίας, Πρίγκηπας Ουϊλλιαμ, Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, κατέχουν όλο το χρήμα και τις ζωές του πληθυσμού της γής στα χέρια τους! Σύμφωνα με τις Γραφές, ο Αντίχριστος όταν φανερωθεί στο δημόσιο βίο, θα έχει στην ονομαστική του κατοχή τα ΠΑΝΤΑ, εταιρείες, περιουσίες, αγροκτήματα, σπίτια, πάρκα, χώρες, πόλεις, κανάλια, εφημερίδες, όλα δικά του.

Εκλογές και εξεγέρσεις στη στρατηγική της τρόικας...

«ʼΟταν αφήσεις το λαό να πεθαίνει στους δρόμους, να κουρελιαστεί ψυχικά και σωματικά, και λες έπειτα πως θα κάνεις στον κατάλληλο καιρό εθνικο-απελευθερωτικό αγώνα, είσαι ένας συνειδητός απατεώνας και συνεργάτης του εχθρού. Γιατί είναι σα να λες ότι θα βάλεις ένα κουφάρι να πολεμήσει»
Δ. Γληνός, «Τι είναι και τι θέλει το ΕΑΜ»

Μια γυναίκα 81 ετών αυτοπυρπολήθηκε για να μη γίνεται βάρος στα παιδιά της. Τριακόσιες χιλιάδες σιτίζονται από την Εκκλησία, ο Δήμος Αθηναίων ξηλώνει τα παγκάκια της Κλαυθμώνος να μη φαίνονται οι άστεγοι.

Ξεθάβουν τους γονείς του Χίτλερ!

 

Ο τάφος των γονιών του Χίτλερ μεταφέρθηκε από φόβο ότι θα γίνει τόπος λατρείας από τους νεοναζί. Μία μαρμάρινη βάση με τη λέξη «αείμνηστος» τοποθετήθηκε ως φόρος τιμής στον τάφο..

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...