Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Οι εβραίοι παντού πίσω από τις "κρίσεις"


Ένα εκπληκτικώς αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Ελληνοκρατία" Φύλλο Αγώνος 28 - Ιανουάριος 1998 (δεν κυκλοφορεί από το 1998), που ανακαλύψαμε ψάχνοντας τα αρχεία της, είναι αυτό που αναφέρεται στην τεχνητή "οικονομική κρίση" 1997-98 στην Άπω Ανατολή. Είναι εκπληκτικό πως η εφημερίδα αναφέρεται στα ίδια πρόσωπα και οργανισμούς, που σήμερα τα μαθαίνουμε από την ιδική μας τεχνητή κρίση και πόσο απλά και αποκαλυπτικά μας εξηγεί, πως ο Διεθνής Σιωνισμός δημιουργεί "κρίσεις", όταν, όπου και όπως θέλει, αναλόγως τον σχεδίων του για τον παγκόσμιο έλεγχον.

Έτσι έπρεπε να γίνεται και σήμερα ο εθνικιστικός αγών, στα τόσο "άγουρα" χρόνια που χάθηκαν σε "άριους", "φυλετισμούς", "οικογενειακούς" ξυλοδαρμούς, ίντριγκες, μίση, φθόνους, πρακτορεύσεις και αλληλομαχαιρώματα. Κρίμα!

Ο Ομφαλός των Δελφών και το Πενταδωδεκάεδρο του Πλάτωνα!
Ο Ομφαλός των Δελφών εικ2 είναι ο διασημότερος Ομφαλός, σε όλο τον κόσμο. Φυσικά υπάρχουν και άλλα παρόμοια αντικείμενα στην Ρώμη, Ιράκ, Αίγυπτο, Ιερουσαλήμ, Αγγλία, Γερμανία, ΗΠΑ και αλλού. Έτσι κάθε πολιτισμός είχε ένα ιερό μέρος για το οποίο πίστευε ότι ήταν το συμβολικό κέντρο του κόσμου. Βλέπε εικ 2 του Εκαταίου από την Μίλητο το 500πχ.

 Πίστευαν ότι το υπερφυσικό εισερχόταν στον φυσικό κόσμο μέσω του κέντρου του, που σημειωνόταν με την τοποθέτηση ενός πέτρινου «αφαλού». Μέσω του νοητού κάθετου άξονα συνδεόταν ο πνευματικός κόσμος με τον φυσικό.  Από αυτό το σημείο μπορούσαν να αποκτήσουν επαφή με τους άλλους κόσμους, τον παράδεισο, την κόλαση και με τα πνεύματα.

ΗΠΑ: Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας αγοράζει 450 εκατομμύρια νέες σφαίρες!

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) καιτο Γραφείο Επιβολής Νομοθεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), έχει πάρει μια "επ 'αόριστον παράδοση" μιας «επ' αόριστον ποσότητας» πυρομαχικών 0,40 από την αμερικανική εταιρεία κατασκευής πυρομαχικών ΑΤΚ.
Αμερικάνοι πράκτορες θα λάβουν κατ 'ανώτατο όριο 450 εκατομμύρια σφαίρες σε διάστημα Σύνδεσμοςπέντε ετών, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου σχετικά με τη συμφωνία.

ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ 2012, ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ, ΚΑΙ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ (VIDEO)!


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ;;;

Διερχόμενος αστεροειδής επιφύλασσε πρωταπριλιάτικο αστείο για τη Γη!

To γράφημα εικονίζει με μπλε χρώμα την τροχιά του αστεροειδή. Η γαλάζια κουκίδα αντιστοιχεί στο σημείο συνάντησης με τη Γη.
To γράφημα εικονίζει με μπλε χρώμα την τροχιά του αστεροειδή. Η γαλάζια κουκίδα αντιστοιχεί στο σημείο συνάντησης με τη Γη.   (Φωτογραφία:  NASA/JPL
Πασαντίνα, Καλιφόρνια
Η Γη μπορεί να τρόμαξε βλέποντας να την πλησιάζει ένας αστεροειδής σε μέγεθος επιβατικού αεροπλάνου, τελικά όμως ο διαστημικός βράχος την προσπέρασε το πρωί της 1ης Απριλίου.

Η πυραμίδα που "απαγορεύτηκε" η χρονολόγηση της!
Η πυραμίδα που βρίσκεται στο Ελληνικό Αργολίδας ίσως αποτελεί όχι μόνο ένα από τα αρχαιότερα κτίσματα στην Ελλάδα, άλλα και παγκοσμίως. Την πυραμίδα αναφέρει και ο Παυσανίας. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του Υπουργείου Πολιτισμού πρόκειται απλά για ένα.....οχυρό που κατασκευάστηκε στα τέλη του 4ου π.Χ.αιώνα.

μυστήρια Γυάλινη σφαίρα της Ατλαντίδας! (VIDEO)

Κυριακή, Απρίλιος 01, 2012 SPACENo comments


atlantis 8 91x300 The Mysterious Crystal Sphere of Atlantis
Atlantis Seed Crystal
Οι θεωρίες για την Ατλαντίδα αναφέρουν την εκτεταμένη χρήση των κρυστάλλων από Άτλαντες.
Οι κρύσταλλοι διέφεραν στο μέγεθος μικρός ή μεγάλος, το χρώμα, και τις αρμονικές συχνότητες.Οι Κρύσταλλοι αυτοί ακολουθούν αρμονικές συχνότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ένα όργανο που τους χειρίζεται.

Οι Άτλαντες αξιοποιούσαν τις ενέργειες των πυραμίδων, με αρμονικές συχνότητες που συνδέονται με κρυστάλλους για το σκοπό αυτό. Όπως έχουμε και την Μεγάλη Πυραμίδα στο κέντρο του πλανήτη που συνδέεται με τη μήτρα πλέγμα, που δημιουργεί την πραγματικότητά μαςΤα Ατλάντεια κρύσταλλα είχαν λάβει δύναμη από μια ποικιλία πηγών, συμπεριλαμβανομένου του Ήλιου, της ενέργειας του συστήματος της Γης, και το πλέγμα πεδίου ή πλέγματα σημείο που συχνά χαρακτηρίζεται από πυραμίδες. Οι Άτλαντες που χρησιμοποιούσαν αυτή την ενέργεια, σε συνδυασμό με κρύσταλλα, για τη μετάδοση ενέργειας από την μία ,στην άλλη πυραμίδα τους χαρακτηρίζουμε ως "εξωγήινους", που εισέρχονται και εξέρχονται από τον πλανήτη μας.

Επικίνδυνη υπερσυσσώρευση δυνάμεων στην ανοικτά της Κορέας - "Πυρηνικό σκάκι"...Eπικίνδυνη υπερσυσσώρευση τακτικών και υποστρατηγικών δυνάμεων παρατηρείται στην θαλάσσια περιοχή της κορεατικής χερσονήσου από έξι κράτη με αφορμή τη εκτόξευση του «δορυφόρου» (δυτικοί διατείνονται ότι πρόκειται περί βαλλιστικής δοκιμής βαλλιστικού βλήματος ικανού να πλήξει τουλάχιστον την Αλάσκα) της Βόρειας Κορέας περί τα μέσα Απριλίου.

Έτοιμο το εφιαλτικό πλάνο του Ιουνίου!

Χαριστική βολή στο κοινωνικό κράτος, συρρίκνωση μισθών και συντάξεων και κύμα απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων περιλαμβάνει το νέο πακέτο μέτρων του Ιουνίου, το οποίο επεξεργάζεται η τρόικα σε συνεργασία με την κυβέρνηση, με στόχο την περικοπή δαπανών ύψους 11,7 δισεκατομμυρίων, τη διετία 2013-14.
Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο εφαρμογής του δεύτερου Μνημονίου, οι δανειστές της χώρας ζητούν για τα επόμενα δύο χρόνια, την κάθετη μείωση...

Καλαμάρια που φωσφορίζουν στις ακτές της Ιαπωνίας.

 

Φωσφορίζοντα καλαμάρια γνωστά και ως «Firefly squids» που ζουν στo Toyama Bay της Ιαπωνίας, αποθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός.
Το φως του φεγγαριού αιχμαλωτίζεται στις εξωτερικές τους μεμβράνες προκαλώντας μια εντυπωσιακή μπλε λάμψη.  
Δείτε τις φανταστικές φωτογραφίες...

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...