Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Η άφιξη των Ολυμπίων Θεών..Ενα περίεργο άρθρο!

Πολύ περίεργο άρθρο...Κρίνεται μόνοι σας.
Τελευταία πυκνώνουν οι επιστημονικές αναφορές σχετικά με τις επισκέψεις που δέχθηκε στο παρελθόν η Γη από Εξωγήινους ή Θεούς ή...

Ολύμπιους ή Αγγέλους, μάλιστα οι επιστήμονες εμφανίζονται πολύ τολμηροί χωρίς να διστάζουν να διακινδυνέψουν την επαγγελματική τους φήμη.

Οι Ρώσοι δεν το κρύβουν.... Έρχεται λένε! NIBIRU.

|

Δείτε το βίντεο.
 

Σε έκθεση το μυαλό του Αϊνστάιν!

Κομμάτια από το ...μυαλό του Άλμπερτ Αϊνστάιν θα φιλοξενηθούν σε έκθεση που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.

Σε έκθεση το μυαλό του Αϊνστάιν!
Τα δύο κομμάτια του μυαλού του επιστήμονα, έχουν τοποθετηθεί σε προθήκη και θα βρίσκονται μαζί με το μυαλό ενός δολοφόνου!
Τα δύο κομμάτια, φιλοξενούνται στο μουσείο "Mütter" στις Ηνωμένες Πολιτείες και πέρυσι παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό.

Ο καταρράκτης της...φωτιάς

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό φαινόμενο το οποίο παρατηρείται στο Εθνικό Πάρκο Yosemite των ΗΠΑ.

Ο καταρράκτης της...φωτιάς

Το χρώμα που παίρνει ο καταρράκτης οφείλεται στην αντανάκλαση του φωτός όταν τον χτυπά από μια συγκεκριμένη γωνία.
Το φαινόμενο παρατηρείται μόνο για περίπου δυο εβδομάδες στα τέλη του Φεβρουαρίου.
Δείτε τις φωτογραφίες 

Νέα θεωρία συνδέει τη Σινδόνη του Τορίνο με την ανάσταση...

Το γρίφο της αμφιλεγόμενης Ιεράς Σινδόνης του Τορίνο, πάνω στην οποία υποτίθεται ότι έχει αποτυπωθεί το σώμα και το πρόσωπο του Χριστού, προσπαθεί να λύσει ένας ακόμα ερευνητής.

Νέα θεωρία συνδέει τη Σινδόνη του Τορίνο με την ανάσταση
Ο Thomas de Wesselow στο βιβλίο του «The Sign» προσπαθεί να αποδείξει με ιστορικά στοιχεία ότι η Σινδόνη συνδέεται με την ανάσταση του Χριστού.

Είναι αυτό το παγόβουνο που βούλιαξε τον Τιτανικό;


Στην άκρη της φωτογραφίας, που έχει τραβηχτεί στις 16 Απριλίου του 1912, φαίνεται ένα παγόβουνο τεραστίων διαστάσεων, το οποίο φέρεται να είναι αυτό που οδήγησε τον Τιτανικό στον υγρό του τάφο.

Είναι αυτό το παγόβουνο που βούλιαξε τον Τιτανικό;
Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από έναν επιβάτη άλλου πλοίου, του «RMS Carpathia», το οποίο έφτασε καθυστερημένα στο σημείο του ναυαγίου.
Εκτός από το παγόβουνο, στη φωτογραφία είναι ορατή και μια σωστική λέμβος, γεμάτη με κάποιους από τους 750 επιζώντες του ναυαγίου.
Το φωτογραφικό ντοκουμέντο ήρθε στην επιφάνεια με αφορμή μια δημοπρασία με αυθεντικά αντικείμενα από τον Τιτανικό, που πραγματοποιήθηκε για την 100ή επέτειο από το τραγικό ναυάγιο.

Γέροντας Παΐσιος: Τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε!

Να τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε σύμφωνα με τον Γέροντα Παΐσιο

Γέροντας Παΐσιος: Τι θα γίνει στο Αιγαίο και πότε!

Διαβάστε μερικά εξόχως αποκαλυπτικά σημεία, από το 1992, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία, η οποία θα μας... επιτεθεί ύπουλα ως τα «Εξαμίλια».
Προβλέπονται διάφορα γεγονότα με χρονολογική σειρά που αφορούν σημερινά δεδομένα και εξελίξεις που 20 χρόνια πριν δεν είχαν ουδεμία βάση.

Πολλές από αυτές τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994» .

Δείτε 3 βίντεο που αποκαλύπτουν τα σχέδια της Παγκόσμιας Ελίτ για μείωση του πληθυσμού της Γης - Για αυτούς είμαστε απλά αριθμοί που πρέπει να μειωθούν!

 

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Τα βίντεο μιλάνε απο μόνα τους.. Προσέξτε ιδιαίτερα αυτό που λέει ο Bill Gates οτι τα εμβόλια χρησιμοποιούνται για την μείωση του πληθυσμού.. Διαδόστε τα βίντεο αυτά σε φίλους και γνωστούς για να μην μείνουν στην αφάνεια...

Οι Illuminati στο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012!Μια ματιά στο συμβολισμό των Ελευθεροτέκτων Illuminati μέσα στο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.

Δείτε το βίντεο...

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...