Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΟΙ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ


Στο όρος Παγγαίο της ανατολικής Μακεδονίας, υπάρχει μια βραχογραφία ενός αρχαίου ΑΤΙΑ με ραντάρ, συσκευές ελέγχου, καμπίνα και πιλότο που κρατά κάποια απροσδιόριστα αντικείμενα. Όπως αναφέρει ο Γιώργος Βογιατζής στο βιβλίο του ‘’Οι βραχογραφίες του Παγγαίου αποκαλύπτουν’’ τα σχήματα μας δείχνουν πως πετούσαν τα πύρινα άρματα των Ελλήνων Θεών Απόλλωνα και Άρη.
Βέβαια και οι υπόλοιπες βραχογραφίες της περιοχής είναι αρκετά παράξενες για την εποχή τους, αφού απεικονίζουν αστερισμούς και ζωδιακά σχήματα και ξεπερνούν κατά πολύ τα 100.000 χρόνια! Βραχογραφίες που αποτελούν κρίκους της σπασμένης αλυσίδας που μας φανερώνει την χαμένη προϊστορία μας. Την προϊστορία που διασώθηκε από την πλουσιότερη μυθολογία του κόσμου, την ελληνική μυθολογία.

Έγγραφο του FBI που κάνει αναφορά σε επισκέπτες που έρχονται από ένα άλλο πλανήτη που μοιάζει με την Γη


Έγγραφο του FBI που κάνει αναφορά σε επισκέπτες που έρχονται από ένα άλλο πλανήτη που μοιάζει με την Γη. Οι επισκέπτες αυτοί  ταξιδεύουν  στη Γη με ιπτάμενους δίσκους που έχουν ραδιενέργεια :1. Part of the disks carry crews, others are under remote control


2. Their mission is peaceful. The visitors contemplate settling on this plane
3. These visitors are human-like but much larger in size


4. They are not excarnate Earth people, but come from their own worldΕιναι ζωντανή,όμορφη,αλλά την πληγώνουμε.... (VIDEO)


Αυτή είναι μια μη-εμπορική προσπάθεια, να τονιστεί το γεγονός οτι οι παγκόσμιοι ηγέτες,οι ανεύθυνες πολυεθνικές και οι "υπνωτισμένοί" καταναλωτές, συνεισφέρουν όλοι μαζί , να καταστραφεί κάθε είδους ζωή στον πλανήτη. Αφιερωμένη σε όλους πέθαναν για τον πλανήτη ΓΗ και μονταρισμένη απο τον νεαρό κινηματογραφιστή Vivek Chauhan, η παρακάτω ταινία μικρού μήκους μας αποκαλύπτει,πως το ανθρώπινο είδος καταστρέφει , οτι το αγαπά και το προστατεύει, την γη μας.

Παρακολουθείστε ενα συγκλονιστικό βίντεο:

Βρέθηκε στην Μεσσηνία η πύλη του Άδη με τον γεμάτο θησαυρούς τάφο του Αριστόδημου!Βρέθηκε ο θολωτός τάφος του θρυλικού Βασιλιά της Μεσσήνης, Αριστόδημου
Η πύλη του Άδη στην Ιθώμη και το μεγάλο μυστικό!!!


Ναι όσο απίστευτο και να φαίνεται, βρέθηκε ο θολωτός τάφος του θρυλικού Βασιλιά της Αρχαίας Μεσσήνης, Αριστόδημου, ο οποίος για αιώνες τώρα ήταν βασική επιδίωξη της αρχαιολογικής υπηρεσίας και εκατοντάδων επίδοξων θησαυροκυνηγών, οι υποίοι είχαν κυριολεκτικά ανασκάψει την ανατολική πλευρά του ιερού όρους της Μεσσηνίας,Ιθώμη, όπου κατά τον Παυσανία είχε ταφεί ο εν λόγω βασιλιάς. 

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...