Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Μυστικό Διάστημα (VIDEO) !


Ο ρόλος και η ανάμειξη της μασονίας στα σχέδια της ΝΑΣΑ. Αποκαλυπτικό!

Michel Chossudovsky: Yπάρχει κίνδυνος να φτάσουμε σε ένα Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω Ιράν;
Η συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή και η απόφαση για οικονομικές κυρώσεις στο Ιράν έχουν σκοπό να προκαλέσουν έναν πόλεμο (παγκόσμιο) από τη Μεσόγειο μέχρι και την Κίνα με απρόβλεπτες συνέπειες, προειδοποιεί ο Kαναδός οικονομολόγος Michel Chossudovsky, Διευθυντής του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση Centre for Research on Globalization (CRG) με έδρα το Μοντρεάλ του Καναδά.

Το χωριό των θαυμάτων...!

Φανταστείτε ένα μέρος όπου όλοι οι κάτοικοι δικαιούνται δωρεάν σπίτι, δωρεάν αυτοκίνητο, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μαζί με αυτά μερίδιο από τα κέρδη του συνόλου – μερίδιο που φτάνει και στα 120.000 ευρώ τον χρόνο. Ταξιδέψτε τώρα νοερά στην Ανατολική Κίνα, κοντά στη Σαγκάη. Γιατί εκεί ακριβώς βρίσκεται το εν λόγω «φανταστικό» μέρος, το «χωριό των καθημερινών θαυμάτων» Ουασί (Huaxi).

Το πείραμα που θα αλλάξει τη ζωή!


Η εφαρμογή της ελεγχόμενης θερμοπυρηνικής σύντηξης σε χαμηλές θερμοκρασίες είναι ένα παλιό όνειρο των επιστημόνων. Αν αυτό καταστεί εφικτό, η ανθρωπότητα θα αποκτήσει ένα νέο τρόπο παραγωγής ενέργειας.


Παράλληλα, η ενέργεια που θα απελευθερώνεται με μια μηδαμινή χρήση πρώτης ύλης κατά τη διάρκεια της αντίδρασης θα είναι τόση, όση δεν μπορούν να δώσουν σήμερα όλοι οι σταθμοί ατομικής ενέργειας του κόσμου μαζί.
Ωστόσο, η πορεία μέχρι τη θερμοπυρηνική σύντηξη μοιάζει με αυτή προς τον ορίζοντα. Πηγαίνεις, πηγαίνεις, αλλά ο προορισμός παραμένει μακριά.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...