Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Κοιτάτε τον Ήλιο, καθημερινά...!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την Ανάληψη. Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με αυτή αλλά θα ήθελα να το επαναλάβω. Στο τέλος αυτής της χρονιάς δε θα αναληφθεί μόνο ο πλανήτης Γη αλλά και όλοι οι κάτοικοι του, θα είναι Ανάληψη της ανθρωπότητας με το φυσικό της σώμα. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί με αυτή τη μορφή σε αυτό το σύμπαν.

ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ '' ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ '' ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ‏!!!

Το έτος 1961 ο Αμερικανός πυρηνικός φυσικός και καθηγητής μεταλλουργίας δρ. Λάιλ Μπόρστ επισκέφθηκε την Σπάρτη επηρεασμένος από την ανδρεία των αρχαίων Σπαρτιατών αλλά και για να μελετήσει τα όπλα που χρησιμοποιούσε αυτός ο πολεμικός λαός της αρχαίας Ελλάδας.
Ζήτησε λοιπόν από τους εκεί αρχαιολόγους να δει δείγματα οβολών από το Ηραίον ( ναό - θησαυροφυλάκιο της αρχαίας Σπάρτης) του 670 π.χ και αφού τα ανέλυσε απεφάνθη πως οι Σπαρτιάτες δεν είχαν απλώς σίδερο αλλά ατσάλι!!!

Ανακάλυψαν νέο, πιθανά κατοικήσιμο, πλανήτη!

Οι επιστήμονες, με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου «Κέπλερ», ανακάλυψαν έναν νέο εξωπλανήτη, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά μια νέα μέθοδο εντοπισμού, η οποία ανοίγει νέους δρόμους για την ανακάλυψη ακόμα περισσότερων πλανητών πέρα από το ηλιακό μας σύστημα.

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Obama προειδοποιεί τον Putin για το τέλος του κόσμου!


Περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από τη συνάντηση της 5ης Μαΐου μεταξύ του επικεφαλής συμβούλου για θέματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Thomas Donilon και του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin στη Μόσχα.
Σύμφωνα με όσα γίνονται σταδιακά γνωστά, ο  Donilon – ο οποίος βρέθηκε στη Μόσχα κατ΄ εντολή του Barack Obama- φαινόταν ιδιαίτερα ταραγμένος μετά τις  ευθείες  απειλές του Ρώσου αρχηγού των ΕΔ στρατηγού Nikolai Makarov για ανάληψη προληπτικής δράσης εναντίον της αντι-πυραυλικής ασπίδας που ετοιμάζει το ΝΑΤΟ στα ανατολικά του σύνορα.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...