Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Δείτε το απαγορευμένο ισπανικό ντοκιμαντέρ


Δείτε το απαγορευμένο ισπανικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε παλιότερα στην ελληνική τηλεόραση και πλέον δεν υπάρχει γι'αυτούς. Τι βρήκανε οι αστροναύτες στη Σελήνη; Τί έκρυψε η NASA από το κοινό;

Aρχαίοι Εξωγήινοι: Τα μυστικά των τάφων!Βιντεο


Εκπαίδευση της ανθρωπότητας στην πρώτη επαφή-Βιντεο

Αυτό το βίντεο είναι μακράν το πιο ισχυρό βίντεο μικρού μήκους που έχει παραχθεί (πρόσφατα) για την πρώτη επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς. Είναι σαφές, περιεκτικό και ακριβή, και όταν οι περισσότεροι από εμάς είμαστε έτοιμοι θα συμβεί. Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να μοιραστείτε αυτό το βίντεο με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε, πιστούς και μη πιστούς.

Γιατί γιγαντιαίες τρύπες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική; Συμβαίνει κάτι στο φλοιό της Γης;

Από πού προέρχονται όλες αυτές οι γιγαντιαίες τρύπες - καταβόθρες; Φυσικά πάντα υπήρχαν καταβόθρες, αλλά τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι τόσο η σοβαρότητα όσο και ο αριθμός των γιγαντιαίων καταβόθρων έχει αυξηθεί δραματικά. Γιατί λοιπόν τόσες πολλές γιγάντιες καταβόθρες εμφανίζονται σε όλη την Αμερική ξαφνικά; Είναι κάτι που συμβαίνει στο φλοιό της γης, ή υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση;

Μετεωρίτης εκρήγνυται πάνω από την Ιαπωνία. (Video)

Στα 00:18 καθώς πέφτει ο μετεωρίτης κάτι άλλο μικρότερο διασχίζει τον ουρανό.  Όχι δεν πρόκειται για κάτι ανεξήγητο, αλλά για έναν ακόμα μετεωρίτη που συμπτωματικά πέρασε προς την αντίθετη κατεύθυνση από τον αρχικό.

Οι ιπτάμενες μηχανές των Ναζί...και τα διαπλανητικά ταξίδια


Το καλοκαίρι του 1922 κατασκευάστηκε, στηριζόμενο στις θεωρίες των Vrill και στην αρχή της σύντηξης, το πρώτο ιπτάμενο όχημα σε σχήμα δίσκου.
Αποτελείτο από ένα δίσκο με διάμετρο 8 μέτρα, πάνω και κάτω από τον οποίο είχαν τοποθετηθεί άλλοι δύο δίσκοι διαμέτρου 6,5 και 7 μέτρων αντίστοιχα. Αυτοί οι τρεις δίσκοι ήταν παράλληλα τοποθετημένοι ο ένας με τον άλλο και στη μέση της κατασκευής υπήρχε μία τρύπα διαμέτρου 1,80 μέτρων στην οποία τοποθετήθηκε το συγκρότημα ωθήσεως, με ύψος 2,40 μέτρα.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...