Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Το 2013 είναι το πραγματικό...2012

mass-effect-shepard

 Κοσμική Περίοδος ΑλλαγήςΑυτό δεν είναι ένα μήνυμα που στέλνουμε σε εσάς μέσω κάποιου διάμεσου αλλά μία τηλεπαθητική μετάδοση σε όλους αυτούς τους ανθρώπους στη Γη που αναρωτιούνται τι γίνεται στον ουρανό του πλανήτη σας.

Αλλαγή στη Γη και στην Συνειδητότητα των Ανθρώπων


Οι ήχοι είναι συχνότητες!!!!!!!
Κάθε συχνότητα διεγείρει, ενεργοποιεί, θεραπεύει, συντονίζει και εξαγνίζει κυτταρικές τοξικές μνήμες γύρω από τα επτά τσάρκας.

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ NIBIRU....Bob Dean


Η συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε ο Bob Dean, τον Σεπτέμβριο του 2008, στην Αριζόνα και στην οποία αναφέρεται σε όλα τα μυστικά projects και τα ανεξήγητα μυστήρια των καιρών μας.
Πράγματι, οι Anunnaki υπάρχουν, η κιβωτος της διαθήκης έχει βρεθεί, η λίμνη Vostok κρύβει μεγάλα μυστικά,
ο Nibiru έρχεται.... Απολαύστε τον!!
Ήμουν ένα φυσιολογικό άτομο για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου.Όταν έμαθα ότι έμαθα το 1963,64,65 η ζωή μου άλλαξε.Και ότι είχα μάθει μου έγινε εμμονή.Και όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει πολύ περισσότερα.Το παλιό μοντέλο κατέρρευσε γύρω μου.Ο κόσμος που νόμιζα ότι ζούσα δεν ήταν ο πραγματικός κόσμος στον οποίο ζούσα και η πραγματικότητα δεν ήταν αυτή που πραγματικά αντιλαμβανόμουν. Ανακάλυψα ότι πολλά από αυτά που βλέπουμε αποτελούνε μία ψευδαίσθηση!

Θαλλάσιες πυγολαμπίδες...έχετε ξαναδεί;


Θαλλασιες πυγολαμπιδες...εχετε ξαναδει;
Ανήκουν στην οικογένεια Noctiluca scintillans και είναι θαλάσσιοι μικροοργανισμοί που... λάμπουν τα βράδια στο νερό, ή καλύτερα φωσφορίζουν, εκπέμποντας ένα εντυπωσιακό γαλάζιο χρώμα στην επιφάνεια της θάλασσας!

Β. Ιταλία: Ραδιενεργά αγριογούρουνα, πιθανώς, από την εποχή Τσέρνομπιλ (1986)


Υψηλή ποσότητα ραδιενεργού κέσιου 137, βρέθηκε στα σπλάχνα είκοσι επτά αγριογούρουνων, θήραμα των κυνηγών στην περιοχή Βαλσέζια της βορειοδυτικής Ιταλίας. Η συγκεκριμένη ποσότητα υπερβαίνει μέχρι και δέκα φορές το όρια που προβλέπει ο σχετικός ιταλικός νόμος...

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΕΛΟΣ...Η NASA Ανακαλύπτει Κρυμμένες Πύλες Στο Μαγνητικό Πεδίο Της Γης


Ο πλανήτης μας έχει διανύσει πολύ δρόμο  επιστημονικών ανακαλύψεων και  αποκαλύψεων. Η μη συμβατική επιστήμη έχει αρχίσει να ανακαλύπτει νέες έννοιες της πραγματικότητας που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αντίληψή μας για τον πλανήτη μας και το εξωγήινο περιβάλλον που το περιβάλλει για πάντα.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...