Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Το τέλος του κόσμου αναβάλλεται ακόμη μια φορά-Ο νέος πάπας είναι λευκός.Προφητείες παντού,ένας κόσμος που απεγνωσμένα ψάχνει σωτηρία στα κείμενα των προφητειών,καταστροφολόγοι, μην ξεχνάμε το περίφημο 21-12-2012,συνωμοσιολόγοι,παντού συνωμοσίες,ακόμα και στο καλαμάκι του φραπέ,άσχετα με αυτό,σε λίγα θέματα φαίνεται να έχουν δίκιο,σε κάποια άλλα..

Η Αόρατη Αυτοκρατορία-Ντοκιμαντέρ


To ‘Invisible Empire’ (‘Αόρατη Αυτοκρατορία’) είναι ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Jason Bermas, το οποίο αποκαλύπτει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη σύμφωνα με τα λόγια των ίδιων των ανθρώπων της, αυτών που όλα αυτά τα χρόνια την έχουν ως ‘όνειρο’ και ως υπέρτατο σκοπό.

Ο κομήτης PANSTARRS απόψε το βράδυ στον ουρανό!

Το όνομά του είναι PANSTARRS. Είναι κομήτης και απόψε το βράδυ, αν υψώσετε τα μάτια σας στον ουρανό, ίσως τον δείτε...

Β52 απο Σουδα απογειωθηκαν για βορεια Ελλαδα... φημες η αληθεια;

ΣΟΚ : Ροζ βλέννα στα βοδινά μπιφτέκια των Mac Donald's


Η αποκάλυψη αυτή, εκτός του ότι έπεσε σαν κεραυνός στην διατροφικά κακομαθημένη αμερικανική κοινωνία, σήκωσε και θύελλα διαμαρτυριών τόσο από την επιστημονική κοινότητα όσο και από τους περισσότερο ευαισθητοποιημένους γύρω από τη διατροφή.

Τα μυστικά ''παιχνίδια'' του Τέσλα με τον χρόνο


Νίκολα Τέσλα,ένα όνομα και δεν χρειάζονται συστάσεις,το μεγαλύτερο μυαλό της εποχής του,πολύ μπροστά από όλους τους υπόλοιπους...Οι ιδέες του και οι εφευρέσεις του βγαλμένες από μια άλλη εποχή,από άλλον πλανήτη στην κυριολεξία..Ο άνθρωπος που εφηύρε την εποχή μας...

Pravda: Παράλληλος κόσμος κρυμμένος μέσα στη Γη;

Φαίνεται οτι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των...σύμπαντων που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang).

Ο Αόρατος Κόσμος και τα Όντα του

Ο μέσος άνθρωπος σήμερα δεν μπορεί να δει τις υπέρυθρες ακτίνες με τα φυσικά του μάτια εκτός κι αν έχει εφοδιαστεί με κατάλληλα μηχανήματα. Επίσης υπάρχουν ήχοι που δεν μπορούμε να ακούσουμε, τους οποίους τα έντομα, οι γάτες και τα σκυλιά ακούνε πολύ καθαρά. Μάλιστα έχει εφευρεθεί μία άηχη σφυρίχτρα για σκύλους. 

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...