Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Πραξικόπημα στη Λευκωσία - ΚΥΠΡΙΑΚΗ KΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ«Θέλω με τον πλέον ξεκάθαρον και κατηγορηματικόν τρόπον να δεσμευτώ και δεσμεύομαι προς τους Κυπρίους συμπατριώτες μας αλλά και τους ξένους επενδυτές, αλλά και ταυτόχρονα να στείλω σαφέστατα μηνύματα προς όλους τους αποδέκτες στο εξωτερικόν ότι δεν πρόκειται –και το υπογραμμίζω- ο Νίκος Αναστασιάδης να υπογράψει το όποιο Μνημόνιο που θα περιέχει οποιαδήποτε πρόνοια για κούρεμα καταθέσεων».Νίκος Αναστασιάδης, δήλωση πριν τις ποοεδρικές εκλογές

Οι μυστηριώδεις γραμμές ΝάζκαΣτην έρημο Νάζκα στο Περού υπάρχει μια σειρά αρχαίων γεωγλυφικών που είναι γνωστά ως "Οι γραμμές της Νάζκα". Καλύπτουν μία έκταση 450 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ανάμεσα στις πόλεις της Νάσκα και της Πάλπα, τόσο στην έρημο όσο και στους πρόποδες των Άνδεων.Αποτελούν Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Η "Μόρα" επισκέπτεται συγκεκριμένα σπίτια! Βίντεο


Φωτογραφία για Η Μόρα επισκέπτεται συγκεκριμένα σπίτια!
Θύματα επιθέσεων της μόρας και άλλων εξωδιαστατικών οντοτήτων αναζητούν εξήγηση γιατί συμβαίνει σε αυτούς το φαινόμενο αυτό. Στο γ' μέρος της συνέντευξης του Τζόναθαν Μπράιτ στον Γιάννη Μούτσο, προσπαθούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα αν η Μόρα επισκέπτεται συγκεκριμένους χώρους και ανθρώπους.

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...