Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Απίστευτη φωτογραφία από την Nasa;

Αυτή είναι μία απίστευτη φωτογραφία από το Rover Opportunity. Δείχνει κάτι που έχει την μορφή ανθρώπινου σχεδίου φαινομενικά, και μοιάζει να έχει φτερά. Επίσης, μπορείτε να δείτε τα πόδια του που ξεχωρίζουν στο κάτω μέρος και δύο κεραίες στην κορυφή του κεφαλιού του.

Τεράστια ανεξήγητη ρωγμή εμφανίζεται στην έρημο της Αριζόνα - Βίντεο

Τεράστια και ανεξήγητη ρωγμή εμφανίζεται στην έρημο της Αριζόνα, και κανείς δεν φαίνεται να έχει μια σαφή απάντηση.

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» Δείτε τι γράφει το Εικοστό Πρωτόκολλο και θα καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω μαςΠρωτόκολλο Εικοστό

Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.

Φοβούνται νέα πτώση μετεωρίτη;


H NASA και το Κογκρέσο των ΗΠΑ, στις 19 Μαρτίου 2013, σε συνέντευξη τύπου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την αντιμετώπιση αστεροειδών και την δημιουργία μιας ασπίδας άμυνας κατά των αστεροειδών.

Η Πτήση 19 και το μυστήριο στο Τρίγωνο των ΒερμούδωνΗ εξαφάνιση της Πτήσης 19 δεν είναι μόνο το πιο διάσημο από τα μυστήρια του Τριγώνου των Βερμούδων... Είναι η υπόθεση που συντέλεσε σε μέγιστο βαθμό στο να δημιουργηθεί και να παγιωθεί η φήμη του Τριγώνου. Η εξαφάνιση των 5 αεροπλάνων

About

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...