Το "Σφυρί του Λονδίνου":Ενα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στο χώρο του ανεξήγητου!

Το "Σφυρί του Λονδίνου" είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια που σημάδεψαν το χώρο του ανεξήγητου. Παρά το γεγονός ότι το Σφυρί του Λονδίνου είναι κατασκευασμένο από...
απλά υλικά όπως από σίδηρο και ξύλο παρόλα αυτά αν ισχύουν οι επιστημονικές θέσεις για αυτό το περίεργο εύρημα τότε μπορεί να ανατραπεί ολόκληρη η συμβατική ιστορία όπως την γνωρίζουμε. 

Το Σφυρί του Λονδίνου βρέθηκε στο Λονδίνο του Τέξας των ΗΠΑ. 

Τον Ιούνιο του 1936 ο Max Hahn και η σύζυγός του, Emma πήγαν για μία συνηθισμένη πεζοπορία κατά μήκος της Red Creek κοντά στο Λονδίνο του Τέξας. Ήταν εκεί που ανακάλυψαν ένα μυστηριώδες αντικείμενο που φαινόταν εντελώς εκτός τόπου. Αυτό που βρήκαν ήταν ένα περίεργο κομμάτι του ξύλου που προεξείχε από ένα σκληρό βράχο. Όταν ο βράχος σπάστηκε με ειδικά μηχανήματα αποκάλυψε ένα σιδερένιο σφυρί με ξύλινη απανθρακωμένη λαβή. 

Το αντικείμενο αυτό κέρδισε την προσοχή του κόσμου, όταν ο Carl Baugh, ειδικός πάνω σε θέματα της "Δημιουργίας", αγόρασε το σφυρί για αρκετά μεγάλο ποσό υποστηρίζοντας ότι είναι απομεινάρι της "προκατακλυσμιαίας εποχής". Ο διάσημος Carl Baugh,διατύπωσε την θεωρία ότι το σφυρί είχε χαθεί πριν το Μεγάλο Κατακλυσμό με αποτέλεσμα οι συνεχείς πιέσεις των υδάτων να οδήγησαν στην σκλήρυνση του αργίλου όπου βρισκόταν το σφυρί και να δημιουργήσουν ένα βράχο γύρω του. 

Οι δηλώσεις του Baugh έδωσαν από τότε έναυσμα σε μία σειρά από περισσότερες θεωρίες στο διαδίκτυο που άλλοτε παρουσίαζαν το Σφυρί του Λονδίνου ως εγκαταλειμμένο αντικείμενο από αρχαίους εξωγήινους και άλλοτε ως δείγμα προϊστορικής τεχνολογίας. 

Οι θέσεις του Baugh αντισταθμίστηκαν κάπως από τις θέσεις του ερευνητή John Cole , ο οποίος τόνισε ότι η σύμπηξη της πέτρας θα μπορούσε να ήταν το αποτέλεσμα των διαλυμένων ιζημάτων σκλήρυνσης γύρω από το σφυρί , κάτι που μπορεί να συμβεί σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Cole κατέληξε στο συμπέρασμα ότι , αν κρίνουμε από το σχέδιο του, το Σφυρί του Λονδίνου δεν διαφέρει τόσο πολύ από ένα κοινό σφυρί του 19ου αιώνα που θα κρατούσε ένας κοινός ανθρακωρύχος - ασχέτως αν στην περιοχή δεν υπάρχουν ανθρακωρυχία.

Λόγω του ότι εκείνη την περίοδο ακολούθησε ο Β' παγκόσμιος πόλεμος τελικά το θέμα με το Σφυρί του Λονδίνου ξεχάστηκε και παρέμεινε ένα χαμένο μυστηριώδες κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας.

Θύελλα αντιδράσεων σηκώθηκε ότι το 1985 μία έρευνα από το Creation Ex Nihile έβγαλε το πόρισμα ότι η σύμπηξη της πέτρας που περιείχε το Σφυρί του Λονδίνου έγινε πριν από 400-500 εκατομμύρια χρόνια. 

Περισσότερη ανάλυση έδειξε ότι το μεταλλικό σφυρί ήταν αποτελούμενο από 96,6% σίδηρο, 2,6% χλώριο, και 0,74% θείο. 

Οι νεότεροι πιστοί της θεωρίας του Bough επισήμαναν ότι αυτή την εποχή που βρέθηκε το αντικείμενο, αυτή η αναλογία χημικών στοιχείων ήταν άγνωστη στη μεταλλουργία εκείνης της εποχής και ισχυρίζονται ότι το Σφυρί του Λονδίνου είναι μια χαμένη προκατακλυσμιαία τεχνολογία.

Πηγή


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...